Jo Van Moer is sinds 19 januari de nieuwe voorzitter van Waasland-Beveren.
Volledig scherm
Jo Van Moer is sinds 19 januari de nieuwe voorzitter van Waasland-Beveren. © Waasland-Beveren / RV

Kersvers Waasland-Beveren-voorzitter Jo Van Moer: “Fusie met YB SK Beveren liever morgen dan overmorgen”

voetbal 1BWaasland-Beveren heeft opnieuw een voorzitter. De keuze viel al enige tijd geleden op Jo Van Moer en de eigenaar van transportreus Van Moer Logistics werd op 19 januari voorgesteld. De voormalige hoofdsponsor van het vroegere SK Beveren pikt met heel wat ambitie de draad opnieuw op in het Waaslandse voetballandschap. Hij wil volop inzetten op een fusie met YB SK Beveren, om zo opnieuw als SK Beveren de Belgische competitie te kleuren.

1 reactie

 • ronny wenselaers

  4 maanden geleden
  Wat men niet doet om het nummer van K S K Beveren vast te krijgen !
 1. Topschutter Daniel Maderner (Waasland-Beveren): “Er zat zoveel meer in met deze groep, maar sommigen gingen er niet altijd voor”
  Voetbal 1B

  Topschut­ter Daniel Maderner (Waas­land-Beveren): “Er zat zoveel meer in met deze groep, maar sommigen gingen er niet altijd voor”

  Waasland-Beveren heeft in eigen huis tegen Moeskroen het seizoen goed kunnen afsluiten. Met 2-0 werden de Henegouwers, die in acute licentienood verkeren, naar huis gestuurd. Daniel Maderner scoorde een strafschop en verzekerde zich zo van de topschutterstitel in 1B. Het was een doel voor de Oostenrijkse spits, maar na de gemiste promotie is het een magere troost.
 2. Ribeiro Costa (Waasland-Beveren) wil transfer kracht bijzetten: “Goed afsluiten voor eigen publiek”
  voetbal 1B

  Ribeiro Costa (Waas­land-Beveren) wil transfer kracht bijzetten: “Goed afsluiten voor eigen publiek”

  Waasland-Beveren sluit zondagavond het seizoen af tegen het geplaagde Moeskroen. De Waaslanders misten de kans op promotie na een slechte periode en moeten het volgend seizoen een stuk beter doen om kans te maken op een terugkeer naar 1A. Hét grootste nieuws van de voorbije weken was de aankoop van huurling Lucas Ribeiro Costa, die zich in korte tijd opwierp tot smaakmaker van de Leeuwen.