Waasland-Beveren coach Nicky Hayen.
Volledig scherm
Waasland-Beveren coach Nicky Hayen. © BELGA

Het is van moeten voor Waasland-Beveren: “November is een cruciale maand”

Waasland-Beveren kijkt vanavond Am Kehrweg KAS Eupen in de ogen. De Waaslanders starten daarmee een belangrijk vijfluik waarin er dringend punten gepakt moeten worden. Met een schamele vier punten uit de eerste negen wedstrijden kan het zich geen misstappen meer veroorloven. Nu de COVID-crisis binnen het team achter de rug lijkt, kan coach Hayen opnieuw beginnen bouwen.

 1. Kapitein Wuytens leidt Waasland-Beveren naar ultrabelangrijk duel tegen Cercle: “Mag niet in ons hoofd kruipen, dat werkt averechts”
  voetbal 1A

  Kapitein Wuytens leidt Waas­land-Beveren naar ultrabe­lang­rijk duel tegen Cercle: “Mag niet in ons hoofd kruipen, dat werkt averechts”

  Waasland-Beveren staat voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De Waaslanders moeten op bezoek bij Cercle Brugge, de enige rechtstreekse concurrent in de degradatiestrijd die ze nog op het veld zullen ontmoeten. Cercle won afgelopen weekend zelf van Moeskroen. Het is meer dan ooit van moeten voor Waasland-Beveren, beseft ook kapitein Dries Wuytens (29).
 2. Aleksandar Vukotic draait knop om bij Waasland-Beveren: “Nacht van afgesprongen transfer was slechtste in mijn leven”
  voetbal 1A

  Aleksandar Vukotic draait knop om bij Waas­land-Beveren: “Nacht van afgespron­gen transfer was slechtste in mijn leven”

  Voor Aleksandar Vukotic waren het bewogen weken. Op de allerlaatste dag van de wintermercato zat hij de hele tijd in Antwerpen, maar een overgang naar The Great Old sprong op het laatste moment toch nog af. De bekerwedstrijd tegen KV Oostende kwam nog te vroeg na die teleurstelling, maar tegen Club Brugge stond hij er opnieuw. Hij draaide de knop om en ontvangt met Waasland-Beveren zaterdagnamiddag Eupen. Voor het seizoen was dat een concurrent in de strijd tegen degradatie, nu gaapt er een kloof van elf punten tussen de Panda’s en de Leeuwen.
 3. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Daan Heymans zag het helemaal mislopen voor Waasland-Beveren: “Zelfs als Bostyn alle ballen doorliet, hadden we verloren”
  VOETBAL 1A

  Daan Heymans zag het helemaal mislopen voor Waas­land-Beveren: “Zelfs als Bostyn alle ballen doorliet, hadden we verloren”

  Voor Waasland-Beveren werd het een dramatische speeldag. Het ging zelf in eigen huis met zware 1-5-cijfers onderuit tegen Zulte Waregem en zag bovendien rechtstreekse concurrent Moeskroen verrassend winnen tegen KRC Genk. De Leeuwen staan intussen op de laatste plaats. Ook aanvallende middenvelder Daan Heymans (21) zag dat er meerdere zaken fout liepen bij zijn team.
 1. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart