Volledig scherm
© BELGA

Hayen vraagt onmiddellijk inzetbare versterking: “Als die jongens eerst in quarantaine moeten...”

Waasland-Beveren neemt het zaterdagavond op tegen Club Brugge op Jan Breydel. Na de overwinning in de openingswedstrijd op bezoek bij KV Kortrijk konden de troepen van Nicky Hayen geen wedstrijd meer winnen. De coach vraagt al weken om versterking, met de nakende overname door de Amerikaanse investeringsgroep lijkt die er te gaan komen. Alleen is het nog maar de vraag wanneer de nieuwe troepen inzetbaar zullen zijn.

 1. Leonardo Bertone en Waasland-Beveren knokken zich naar punt in het Astridpark: “Liepen ons te pletter”
  VOETBAL 1A

  Leonardo Bertone en Waas­land-Beveren knokken zich naar punt in het Astridpark: “Liepen ons te pletter”

  Waasland-Beveren tankte vrijdagavond het nodige vertrouwen. De Leeuwen haalden - vooral dankzij een stevige organisatie én een beresterke Nordin Jackers - een onverhoopt punt op Anderlecht. Centrale middenvelder Leonardo Bertone (26) liep zich met z'n ploegmaats een ongeluk en sleepte zo het 0-0-gelijkspel uit de brand. De Zwitser was achteraf dan ook zichtbaar vermoeid.
 2. Aleksandar Vukotic draait knop om bij Waasland-Beveren: “Nacht van afgesprongen transfer was slechtste in mijn leven”
  voetbal 1A

  Aleksandar Vukotic draait knop om bij Waas­land-Beveren: “Nacht van afgespron­gen transfer was slechtste in mijn leven”

  Voor Aleksandar Vukotic waren het bewogen weken. Op de allerlaatste dag van de wintermercato zat hij de hele tijd in Antwerpen, maar een overgang naar The Great Old sprong op het laatste moment toch nog af. De bekerwedstrijd tegen KV Oostende kwam nog te vroeg na die teleurstelling, maar tegen Club Brugge stond hij er opnieuw. Hij draaide de knop om en ontvangt met Waasland-Beveren zaterdagnamiddag Eupen. Voor het seizoen was dat een concurrent in de strijd tegen degradatie, nu gaapt er een kloof van elf punten tussen de Panda’s en de Leeuwen.
 1. Heltne Nilsen (Waasland-Beveren) toont zich meteen: “Het is mijn job om het team in balans te houden”
  voetbal 1A

  Heltne Nilsen (Waas­land-Beveren) toont zich meteen: “Het is mijn job om het team in balans te houden”

  Waasland-Beveren zag woensdagavond z’n recordtransfer voor het eerst de negentig minuten volmaken. Sivert Heltne Nilsen deed het uitstekend en was wat ons betreft de man van de match. In zijn allereerste interview gaf hij aan dat hij gepokt en gemazeld was in de strijd om de degradatie, tegen KAS Eupen bewees hij dat op het veld. Het leverde eindelijk nog eens drie punten voor de Leeuwen én een nieuwe babbel met de 29-jarige Noor op.
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  34

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"