Nicky Hayen zit met Waasland-Beveren in uitstekende vorm.
Volledig scherm
Nicky Hayen zit met Waasland-Beveren in uitstekende vorm. © Photo News

Hayen kan record pakken in Mechelen: “Ik leg geen extra druk”

 1. Georges Mandjeck (Waasland-Beveren) wil weg van zeventiende plaats: “Belgische competitie is veel zwaarder dan velen denken”
  VOETBAL 1A

  Georges Mandjeck (Waas­land-Beveren) wil weg van zeventien­de plaats: “Belgische competitie is veel zwaarder dan velen denken”

  Puntenloos teruggekeerd uit Sclessin maandagavond, en naar de zeventiende plaats in de rangschikking teruggevallen door het gelijkspel van Cercle Brugge op Beerschot woensdagavond: voor Waasland-Beveren is het geen vruchtbare week geworden. Zaterdag moet er tegen Zulte Waregem geoogst worden om niet opnieuw in het sukkelstraatje te belanden. “Je kan in België elke wedstrijd winnen, maar ook verliezen”, weet inmiddels ook Georges Mandjeck.
 2. Technisch Directeur Roger Stilz is een maand aan de slag bij Waasland-Beveren: “Ik ga de club drastisch professionaliseren”
  Waasland-Beveren
  1

  Technisch Directeur Roger Stilz is een maand aan de slag bij Waas­land-Beveren: “Ik ga de club drastisch professio­na­li­se­ren”

  Over dit seizoen van Waasland-Beveren kan je veel zeggen, maar niet dat het saai is. De club werd begin dit seizoen overgenomen, zette goeie en slechte reeksen neer én versleet met de Spanjaard Miguel Torrecilla (50) al een technisch directeur. Zijn opvolger, Roger Stilz (43), is er nu een maand en trad donderdag voor het eerst uit de schaduw.
 1. Geen Parijs-Roubaix vandaag voor Yves Lampaert: "Niet echt ontgoocheld, want het is uitstel en geen afstel"
  Play

  Geen Pa­rijs-Rou­baix vandaag voor Yves Lampaert: "Niet echt ontgoo­cheld, want het is uitstel en geen afstel"

 2. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong