Georges Mandjeck houdt Sven Kums van AA Gent van de bal.
Volledig scherm
Georges Mandjeck houdt Sven Kums van AA Gent van de bal. © Photo News

Georges Mandjeck vindt zijn draai bij Waasland-Beveren: “Ik hou van deze competitie”

VOETBAL 1AWeinigen die als nieuwkomer zo hun stempel al drukten op een team als Georges Mandjeck (31). De ervaren Kameroense international leidt het middenveld bij Waasland-Beveren, maar ook hij kon een droge 3-0-nederlaag tegen AA Gent niet voorkomen. De verdedigende middenvelder geeft aan dat hij het best naar z’n zin heeft in de Jupiler Pro League.

 1. Koita is aanslagen beu en roept op: “Scheidsrechters moeten ons beter beschermen”
  Waasland-Beveren
  9

  Koita is aanslagen beu en roept op: “Scheids­rech­ters moeten ons beter beschermen”

  Aboubakary Koita (22) is eindelijk terug bij Waasland-Beveren en de Leeuwen zijn meteen goed voor 4 op 6. Dit helemaal toeschrijven aan de flukse flankaanvaller is kort door de bocht, maar Nicky Hayen heeft zijn rijzende ster broodnodig in de degradatiestrijd. Aan de Freethiel hoopt men alvast dat hij fit kan blijven, zeker als je eens optelt hoeveel trappen hij al te verduren kreeg. Nadat hij op schandalige wijze de ziekenboeg in werd geknald door Moeskroen is hij zelf de voortdurende aanslagen meer dan beu. En gelijk heeft hij.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei