Felix Bastians van Waasland-Beveren in actie tijdens de 2-0-nederlaag bij Cercle Brugge.
Volledig scherm
Felix Bastians van Waasland-Beveren in actie tijdens de 2-0-nederlaag bij Cercle Brugge. © Photo News

Felix Bastians (Waasland-Beveren) gelooft nog in de redding: “Anders kan ik beter terug naar Duitsland rijden”

VOETBAL EERSTE KLASSE AIn de nacht van zaterdag op zondag zullen de spelers van Waasland-Beveren de slaap maar moeilijk kunnen vatten hebben. De Waaslanders gingen met 2-0 onderuit tegen Cercle en legden een makke prestatie op de Brugse mat. Voor toch wel de wedstrijd van het seizoen hadden ze wat meer verwacht. Ook Felix Bastians (32) reageerde achteraf teleurgesteld.

 1. Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicitatie niet onopgemerkt blijft
  Solliciteren

  Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicita­tie niet onopge­merkt blijft

  Heb je het bedrijf van je dromen gevonden, maar zijn er geen vacatures? Misschien versier je wel een job door je spontaan aan te melden. Je zal meteen opvallen, want als je de enige sollicitant bent zal je cv niet op een grote stapel belanden! Al kan hij wel naar de prullenmand worden verwezen, als je het niet goed aanpakt… Jobat.be ging op zoek naar verzamelde tips om je kans op een positieve reactie te vergroten.
 2. Miguel Vieira staat met Waasland-Beveren voor verplaatsing naar Anderlecht: “In onze situatie telt elk punt”
  VOETBAL 1A

  Miguel Vieira staat met Waas­land-Beveren voor verplaat­sing naar Anderlecht: “In onze situatie telt elk punt”

  Morgen begint al de 23ste speeldag in onze hoogste afdeling. Waasland-Beveren, voorlaatste, trekt naar het Lotto Park in Anderlecht. Sinds de fusieclub in 1A kwam postvatten, kon nog nooit gewonnen worden in het voormalige Vanden Stockstadion, terwijl de paars-witten dit seizoen thuis ook nog niet verloren. Mission impossible? “Statistieken zijn er om uitgewist te worden”, zegt trainer Nicky Hayen.
 3. Twee positieve coronagevallen extra: al negen besmette spelers bij Waasland-Beveren, dat uitstel zal vragen voor match tegen KVO
  Waasland-Beveren

  Twee positieve coronage­val­len extra: al negen besmette spelers bij Waas­land-Beveren, dat uitstel zal vragen voor match tegen KVO

  Waasland-Beveren zit dik in de problemen: liefst negen spelers uit de A-kern testten positief op het Covid-virus. Gisteren waren al zeven Waaslanders positief, vandaag kwamen er daar twee bij. Waasland-Beveren zal dan ook uitstel vragen voor de match tegen KV Oostende. Intussen werd ook duidelijk dat één van de negen positieve spelers een superverspreider is.
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”
  Play
  Club Brugge
  40

  Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”

  4 mei