Dries Wuytens geeft z'n verdediging instructies op het veld van Antwerp.
Volledig scherm
Dries Wuytens geeft z'n verdediging instructies op het veld van Antwerp. © Photo News

Dries Wuytens en Waasland-Beveren verspelen punt in het slot: “Je man volgen, daar kan je niet op trainen, dat moet je gewoon doen”

VOETBALWaasland-Beveren greep zich vrijdagavond na affluiten collectief naar de haren. De Leeuwen kwamen net als tegen KV Mechelen terug tot 2-2, maar net als tegen de Kakkers ging het ook op bezoek bij Antwerp helemaal mis in het absolute slot. Na een knoert van een dekkingsfout kon Batubinsika voorbij een - ook al onoordeelkundig - uitgekomen Nordin Jackers koppen. Het was om er je ogen van uit te steken. Ook Dries Wuytens was er achteraf niet over te spreken.

 1. SK Beveren laat tweede week op rij punten liggen tegen beloftenploeg: “Onze spelers kicken op adrenaline, dat is in die matchen ver te zoeken”
  voetbal challenger pro league

  SK Beveren laat tweede week op rij punten liggen tegen beloften­ploeg: “Onze spelers kicken op adrenaline, dat is in die matchen ver te zoeken”

  Na het puntenverlies in en tegen Standard, mocht SK Beveren op de Freethiel aan de bak voor de ... uitwedstrijd tegen Jong Genk. De partij werd zonder publiek afgehaspeld en aan het eind stond er opnieuw 2-2 op het scorebord. SK Beveren kwam op voorsprong, maar gaf iets te veel kansen weg. Aan het eind kon een doelpunt van Ribeiro Costa een nederlaag nog net vermijden.
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.