Dries Wuytens geeft z'n verdediging instructies op het veld van Antwerp.
Volledig scherm
Dries Wuytens geeft z'n verdediging instructies op het veld van Antwerp. © Photo News

Dries Wuytens en Waasland-Beveren verspelen punt in het slot: “Je man volgen, daar kan je niet op trainen, dat moet je gewoon doen”

VOETBALWaasland-Beveren greep zich vrijdagavond na affluiten collectief naar de haren. De Leeuwen kwamen net als tegen KV Mechelen terug tot 2-2, maar net als tegen de Kakkers ging het ook op bezoek bij Antwerp helemaal mis in het absolute slot. Na een knoert van een dekkingsfout kon Batubinsika voorbij een - ook al onoordeelkundig - uitgekomen Nordin Jackers koppen. Het was om er je ogen van uit te steken. Ook Dries Wuytens was er achteraf niet over te spreken.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Felix Bastians (Waasland-Beveren) gelooft nog in de redding: “Anders kan ik beter terug naar Duitsland rijden”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Felix Bastians (Waas­land-Beveren) gelooft nog in de redding: “Anders kan ik beter terug naar Duitsland rijden”

  In de nacht van zaterdag op zondag zullen de spelers van Waasland-Beveren de slaap maar moeilijk kunnen vatten hebben. De Waaslanders gingen met 2-0 onderuit tegen Cercle en legden een makke prestatie op de Brugse mat. Voor toch wel de wedstrijd van het seizoen hadden ze wat meer verwacht. Ook Felix Bastians (32) reageerde achteraf teleurgesteld.