Brendan Schoonbaert viert de winning goal tegen Lommel.
Volledig scherm
Brendan Schoonbaert viert de winning goal tegen Lommel. © BELGA

Déja vu: Waasland-Beveren opnieuw in absoluut slot voorbij Lommel

voetbal 1BLommel kreeg tegen Waasland-Beveren net als in de heenwedstrijd het deksel op de neus in het slot. Brendan Schoonbaert kon tussen vier groen-witten de beslissende 2-1 in doel prikken na een hoekschop. Bij Lommel zal men vooral naar de arbitrage kijken. Een hoekschop leek in de eerste helft rechtstreeks in doel te verdwijnen, maar noch de lijnrechter noch de scheidsrechter keurden het doelpunt goed.

0 reacties

 1. Jenthe Mertens (Waasland Beveren): “We gaan dit seizoen uit van eigen sterkte”
  voetbal 1B

  Jenthe Mertens (Waasland Beveren): “We gaan dit seizoen uit van eigen sterkte”

  Met een 2-3-zege op Lommel begon Waasland-Beveren uitstekend aan het seizoen in 1B. Het kan zo met een goed gevoel toewerken naar de eerste wedstrijd in eigen huis, nu zondag tegen Deinze. De Leeuwen zullen het misschien zonder Jenthe Mertens(21) moeten stellen. De rechtsachter speelde zowat elke minuut in de voorbereiding én tegen Lommel, maar blesseerde zich in het Soevereinstadion aan de mediale band.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.