Aleksandar Vukotic viert zijn doelpunt tegen Charleroi, maar Bruno zou nog een gelijkmaker lukken.
Volledig scherm
Aleksandar Vukotic viert zijn doelpunt tegen Charleroi, maar Bruno zou nog een gelijkmaker lukken. © Belga

Aleksandar Vukotic (Waasland-Beveren) zag winninggoal in het water vallen: “Dacht echt dat het gedaan was”

Aleksandar Vukotic wees met de vinger naar het hoofd na zijn openingsgoal in de 87e minuut tegen Charleroi. Hij scoorde met de kop, maar wou ook aangeven dat zijn maats er best nog enkele minuten het hoofd bij hielden. Dat lukte uiteindelijk niet. Bruno kon met een fantastisch vluchtschot nog de gelijkmaker in doel nagelen. Zuur voor Waasland-Beveren.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Koïta plaatste de gelijkmaker rond de opmerkelijke Truiense muur: “Die hadden te veel naar Messi gekeken”

  Koïta plaatste de gelijkma­ker rond de opmerkelij­ke Truiense muur: “Die hadden te veel naar Messi gekeken”

  Aboubakary Koïta was zaterdagavond de held bij Waasland-Beveren. Hij plaatste een vrije trap buiten het bereik van Daniel Schmidt - al had die wel een betere reactie in huis kunnen hebben - en zorgde zo voor een punt. Voor de aimabele flankspeler was het nog maar het tweede doelpunt van het seizoen, na een treffer in de overwinning op de openingsspeeldag tegen Kortrijk.
 1. Aleksandar Vukotic draait knop om bij Waasland-Beveren: “Nacht van afgesprongen transfer was slechtste in mijn leven”
  voetbal 1A

  Aleksandar Vukotic draait knop om bij Waas­land-Beveren: “Nacht van afgespron­gen transfer was slechtste in mijn leven”

  Voor Aleksandar Vukotic waren het bewogen weken. Op de allerlaatste dag van de wintermercato zat hij de hele tijd in Antwerpen, maar een overgang naar The Great Old sprong op het laatste moment toch nog af. De bekerwedstrijd tegen KV Oostende kwam nog te vroeg na die teleurstelling, maar tegen Club Brugge stond hij er opnieuw. Hij draaide de knop om en ontvangt met Waasland-Beveren zaterdagnamiddag Eupen. Voor het seizoen was dat een concurrent in de strijd tegen degradatie, nu gaapt er een kloof van elf punten tussen de Panda’s en de Leeuwen.
 2. Miguel Vieira staat met Waasland-Beveren voor verplaatsing naar Anderlecht: “In onze situatie telt elk punt”
  VOETBAL 1A

  Miguel Vieira staat met Waas­land-Beveren voor verplaat­sing naar Anderlecht: “In onze situatie telt elk punt”

  Morgen begint al de 23ste speeldag in onze hoogste afdeling. Waasland-Beveren, voorlaatste, trekt naar het Lotto Park in Anderlecht. Sinds de fusieclub in 1A kwam postvatten, kon nog nooit gewonnen worden in het voormalige Vanden Stockstadion, terwijl de paars-witten dit seizoen thuis ook nog niet verloren. Mission impossible? “Statistieken zijn er om uitgewist te worden”, zegt trainer Nicky Hayen.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus