Vukotic had de handen vol aan Paul Onuachu, op dit beeld zelfs letterlijk. De Serviër stond na bijna twee maanden voor het eerst weer aan de aftrap bij Waasland-Beveren.
Volledig scherm
Vukotic had de handen vol aan Paul Onuachu, op dit beeld zelfs letterlijk. De Serviër stond na bijna twee maanden voor het eerst weer aan de aftrap bij Waasland-Beveren. © Photo News

Aleksandar Vukotic pakt punt met Waasland-Beveren in Genk: “En dan nu naar mijn zoontje in Servië”

Na zes wedstrijden op de bank, stond Aleksandar Vukotic in de Luminus Arena eindelijk nog eens in de basis bij Waasland-Beveren. De man die in de heenronde een punt hielp pakken tegen de Limburgers met een doelpunt in de extra tijd, stond weer pal in de Wase defensie. Vandaag stapt hij, zonder toestemming van zijn coach en clubbestuur, op het vliegtuig naar huis. “Ik heb mijn zoontje Matija sinds zijn geboorte nu al twee maanden niet meer gezien en voor mij komt familie nog altijd op de eerste plaats”, verklaart de verdediger zijn beslissing.

 1. Hayen vraagt onmiddellijk inzetbare versterking: “Als die jongens eerst in quarantaine moeten...”

  Hayen vraagt onmiddel­lijk inzetbare verster­king: “Als die jongens eerst in quarantai­ne moeten...”

  Waasland-Beveren neemt het zaterdagavond op tegen Club Brugge op Jan Breydel. Na de overwinning in de openingswedstrijd op bezoek bij KV Kortrijk konden de troepen van Nicky Hayen geen wedstrijd meer winnen. De coach vraagt al weken om versterking, met de nakende overname door de Amerikaanse investeringsgroep lijkt die er te gaan komen. Alleen is het nog maar de vraag wanneer de nieuwe troepen inzetbaar zullen zijn.
 2. Koïta plaatste de gelijkmaker rond de opmerkelijke Truiense muur: “Die hadden te veel naar Messi gekeken”

  Koïta plaatste de gelijkma­ker rond de opmerkelij­ke Truiense muur: “Die hadden te veel naar Messi gekeken”

  Aboubakary Koïta was zaterdagavond de held bij Waasland-Beveren. Hij plaatste een vrije trap buiten het bereik van Daniel Schmidt - al had die wel een betere reactie in huis kunnen hebben - en zorgde zo voor een punt. Voor de aimabele flankspeler was het nog maar het tweede doelpunt van het seizoen, na een treffer in de overwinning op de openingsspeeldag tegen Kortrijk.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!