Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © BELGA

Zoveel verdient Remco Evenepoel met zijn eindwinst (en andere prestaties) in Vuelta

55 reacties

 • Andy Staelens

  3 maanden geleden
  En de belastingen moeten er hun deel nog van graaien.
 • Valentijn Jacobs

  3 maanden geleden
  Pfff tennissers verdienen dat op één uurtje, en ze moeten er zelfs nog niet voor winnen, ook voetballers verdienen meer, wat Remco hiervoor moet presteren en jaren ontberen is andere koek , er zijn politici die evenveel verdienen,
 • Wim Van Reeth

  3 maanden geleden
  Hopelijk heeft Remco een top salaris bij Quickstep en mag hij zeker zijn dat zijn 'transferwaarde' ook ferm zal stijgen. Vergelijking met tennis of golf is niet realistisch want daar moeten de spelers het alleen doen, zonder knechten, en ook alle kosten zelf dragen. De winnaar van de US Open bvb wordt nummer 1 van de wereld. Remco wint de Vuelta, fikke proficiat man, jij en Wout allebei TOP!
 • jos kenis

  3 maanden geleden
  Juist genoeg om de gas en elektriciteit mee te betalen.
 • Lieven De Bruyn

  3 maanden geleden
  Deftig rekenen he mensen; het allergrootste deel van die 207.000 euro wordt verdeeld over de HELE ploeg...en dan moet de staat nog passeren met een groot schuimspaan... 80 uur op een fiets, reken maar uit hoeveel voetbalmatchen dat zijn. Een heel seizoen...
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.