Restaurant Amazonico in Madrid.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Amazonico in Madrid. © RV/VTM

Zo vierde Evenepoel zijn Vuelta-zege: “lekker eten en goed wijntje (al dronk Remco zelf niet)”, dagje “chillen” en weer voor 24 uur het vliegtuig op

VueltaLeuk was het feestje na de eindzege van Remco Evenepoel (22) in de Vuelta. Hij vierde met de hele ploeg, vriendin Oumi en z’n ouders. “Lekker gegeten, goed wijntje gedronken. Maar Remco zelf bestelde geen alcohol.”

2 reacties

 • Ivan Smissen

  3 maanden geleden
  De Sporza-redactie mag zich toch dringend gaan bezinnen. Voor de Ronde van Frankrijk voor vrouwen werd er een dagelijkse talkshow ter plaatse georganiseerd. Voor de eerste grote ronde waarin een Belg wint, was er niemand ter plaatse, op een eenzame reporter na. Tja...
 • Jan Hendrickx

  3 maanden geleden
  Remco op de luchthaven richting Australië gezien? Met een simpele short,‘t shirt,rugzakje en ZELF zijn fiets dragen .Wanneer ik voetballers zie komen is het één grote show van die omhooggevallen pseudo vedetten .
 1. REMCO, ZO IS HIJ ECHT: DEEL 1. De maniak en familieman in Evenepoel: “Alles moet wijken. Behalve Oumi, zijn mama en papa”
  PREMIUM
  Wielrennen

  REMCO, ZO IS HIJ ECHT: DEEL 1. De maniak en familieman in Evenepoel: “Alles moet wijken. Behalve Oumi, zijn mama en papa”

  Op de fiets wint Remco Evenepoel zowat elke koers waaraan hij meedoet. Maar wie is de mens achter het fenomeen dat ook in de Vuelta weer hoge ogen gooide? Met de hulp van verschillende bevoorrechte kroongetuigen gaan we op zoek naar een kant die u nog niet kende. Vandaag deel 1: de maniak en de familieman. “Bijna had Remco de liefde van zijn leven laten schieten. Daar ergens op de grens tussen fanatiek en maniakaal.”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”
  Play
  Vuelta
  43

  Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”

  Primoz Roglic likt zijn wonden na de val die hem de Vuelta kostte. De Sloveen was de voorbije dagen te ontgoocheld om te reageren, maar nu doet hij dat voor het eerst op de website van Jumbo-Visma. “Wat gebeurde, was niet oké. De val is te wijten aan het gedrag van één renner in het bijzonder.” Die renner reageerde zelf ook ondertussen. Fred Wright: “Ik geloof dat ik niets verkeerd deed.”