Evenepoel
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel © PN

Wordt hoogste punt een hoogtepunt voor Remco Evenepoel? “Hoogte maakt een lichaam kapot. Maar hier heeft hij een heel jaar voor getraind”

VUELTARemco Evenepoel (22) staat voor zijn zwaarste beproeving in deze Vuelta: een weekend met twee loodzware bergritten. Langer en hoger klimmen dan alles hiervoor. Is hij daar klaar voor? Een blik op hoe hij op training met koersen op hoogte probeerde om te gaan. “Ik ga niet flauw doen: natuurlijk is dit spannend.”

12 reacties

 • Evy DeBaere

  3 maanden geleden
  @ Peeters Francis : Gelukkig maar voor Remco ! 😇
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Peeters Francis , wat roger de ben hier beweerd is pure waarheid ,dat het twee grote kampioenen zijn , en dat Van Aert de Vuelta niet rijdt weet iedereen ? Als het over Van Aert gaat heb je een groot probleem blijkbaar !!
 • Danny Casseau

  3 maanden geleden
  Peeters Francis Roger schrijft gewoon dat een kampioen word als Wout zie daar niets verkeerd in .ben supporter van Wout zal blij zijn als Belg dat hij de ronde zal winnen .liever een Belg
 • Marc Coppieters

  3 maanden geleden
  Inderdaad Roger, een grote kampioen zoals Wout.
 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Mocht Bernard iets aan sport hebben gedaan zou hij weten dat als je onder je omslagpunt blijft je almaar fitter wordt door te sporten, zijn haat richting Remco spreekt boekdelen terwijl alles al op bijna 3 minuten staat en wie weet hoeveel straks...
 1. Zoveel verdient Remco Evenepoel met zijn eindwinst (en andere prestaties) in Vuelta
  Vuelta
  55

  Zoveel verdient Remco Evenepoel met zijn eindwinst (en andere prestaties) in Vuelta

  Remco Evenepoel zal aan zijn eindwinst in de Vuelta individueel een kleine 200.000 euro prijzengeld overhouden. Niet dat we minachtend willen doen over dat bedrag - 200.000 euro op drie weken tijd is voor een hard werkende mens best wel veel geld, maar vergeleken met wat bijvoorbeeld de winnaar van het US Open-tennistornooi (2,6 miljoen euro) of de Masters golf (2,5 miljoen euro) opstrijken, is dat een peulschil. Zelfs Tourlaureaat Jonas Vingegaard ving eind juli na drie weken hard zwoegen minstens een half miljoen euro (premie voor eindzege).
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.