Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Weer raak voor Magnus Cort! Deen snelt in broeierig heet Córdoba naar tweede ritzege in deze Vuelta

VueltaMagnus Cort Nielsen (28) heeft de twaalfde etappe in de Vuelta gewonnen. Na een razendsnelle etappe mocht de Deen van EF Education–Nippo zijn armen in de lucht gooien in Córdoba - waar het kwik op het moment van de aankomst boven de 40 graden steeg. Voor Cort is het al zijn tweede ritzege in deze Vuelta. De Noor Odd Christian Eiking blijft leider, Guillaume Martin volgt op 58 tellen.

0 reacties

 1. Fabio Jakobsen sprint naar tweede zege in Vuelta: “Heel bijzonder wat ik aan het doen ben”
  Play
  Vuelta
  8

  Fabio Jakobsen sprint naar tweede zege in Vuelta: “Heel bijzonder wat ik aan het doen ben”

  Fabio Jakobsen heeft zijn tweede zege te pakken in de Vuelta. De Nederlander van Deceuninck-Quick.Step won de massasprint in etappe acht, voor Alberto Dainese en Jasper Philipsen. Jordi Meeus werd knap vierde. Primoz Roglic behield na een relatief rustig dagje zijn rode leiderstrui. Jakobsen was na afloop natuurlijk erg gelukkig. “Ik ben heel trots, blij en dankbaar dat ik hier mag staan.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.