Volledig scherm

Wéér net niet voor Tim Merlier: Kaden Groves pakt zege in rit waarin Remco Evenepoel meesterknecht Julian Alaphilippe verloor

VueltaKaden Groves heeft de elfde etappe in de Vuelta gewonnen. De Australiër won in een massaspurt voor Danny van Poppel en Tim Merlier. De etappe werd ontsierd door een zware val van Julian Alaphilippe. De wereldkampioen en ploegmaat van Remco Evenepoel moest de Vuelta verlaten. Er wordt gevreesd voor een ernstige schouderblessure.

17 reacties

 • Pieter Vandenbergh

  3 maanden geleden
  Laten we eerlijk zijn, Merlier heeft niets van trein, lijkt wel of ze niet meer willen rijden voor hem. Bij QS zal hij nog veel winnen, let op mijn woorden.
 • Gunther En Bianca Arnols-nulens

  3 maanden geleden
  Allaphillipe wordt een heel dure renner voor lefevre!!bijna geen koersdagen maar wel een hoog loon.Remco moet enkel volgen de komende 2 weken en zien dat hij recht blijft.
 • Dirk Van Den Bossche

  3 maanden geleden
  Vanuit positie 20 op 500m van de meet kan je niet winnen. meurisse sleurt daar als een zot op kop, terwijl zijn sprinter in de verste verte niet te zien is. Ze missen daar duidelijk Jonas Rickaert voor de lead out, of ze denken, Merlier gaat weg bij de ploeg, dat hij zijn plan trekt
 • Fons Heylen

  3 maanden geleden
  Merlier is snel maar geen maat in een grote ronde.
 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Ach Poga won ook met een complete Jumbo tgv aan zijn zijde, hoeft geen meter kopwerk te doen en alleen valpartijen vermijden..
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.