Wallays haalt na Vuelta-zege furieus uit: "Losers! Waar zitten die mannen van Quick.Step nu?"

VueltaJelle Wallays moest heel wat frustraties kwijt na zijn zege in de achttiende etappe van de Vuelta. Nadat hij een sprintend peloton voorbleef, schreeuwde hij de longen uit zijn lijf. Daarbij haalde hij ook fors uit naar veelwinnaar Quick.Step. "Losers. Heel de tijd lachen met mij. Waar zitten de mannen van Quick.Step?"

90 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  2 jaar geleden
  En dan gaat Lefevere nog eens zeggen dat Wallays te veel cafeine binnen had na zijn reactie. Lefevere zou misschien eens beter denken wat hij vroeger allemaal moest binnenspelen om een meelopertje te zijn.
 • ringo van der pulst

  2 jaar geleden
  Zie dat je ooit eens mag rijden voor die lozers.
 • glenn wouters

  2 jaar geleden
  Je kan de reactie van Van Slycke ook zien als een goede raad. Want nu je weet dat hij gewonnen heeft dan is het zeer knap gedaan. Maar als je een renner zo ziet rijden dan is het normaal dat dit een gigantische chasse pattat is en wil Van Slycke hem de raad geven om wat kalmer aan te doen.
 • Christiane Van Croonenborch

  2 jaar geleden
  Proficiat Jelle Wallays voor de Belgische overwinning maar Quick step losers noemen ?? dan moeten we er zelfs geen telraam bijhalen vrees ik en ja talent kost geld dan is de rekening snel gemaakt
 • François Nuyts

  2 jaar geleden
  Zij zullen het wel begrijpen en het hem niet kwalijk nemen denk ik . Als je zoals aangehaalt wat belachelijk gemaakt wordt is het wel normaal dat men zo eens reageert denk ik . Ook belachelijk van diegene die hem dat gezegd heeft natuurlijk , waar rij je naartoe Wally , wat moet hij anders doen dan , altijd in het peloton blijven zitten misschien . En voila , hij heeft nu zijn gram kunnen halen uit het feit dat hij deze rit op een heel verdiende manier gewonnen heeft .
 1. Eerste Belgische ritzege in Vuelta is een feit: sterke Philippe Gilbert soleert naar de zege in Bilbao
  Vuelta

  Eerste Belgische ritzege in Vuelta is een feit: sterke Gilbert soleert naar de zege in Bilbao

  De eerste Belgische ritzege in de Ronde van Spanje editie 2019 is een feit. Philippe Gilbert was na ruim 171 kilometer de beste in Bilbao. Gilbert was één van de negentien renners die voorbij halfweg de etappe konden ontsnappen en in de lastige finale toonde hij zich dus uiteindelijk de sterkste. Op de pittige slothelling, de Alto de Arraiz, liet de 37-jarige renner van Deceuninck-Quick.Step zijn medevluchters achter.
 2. Movistar zwaar aangepakt nadat het doortrok net wanneer Vuelta-leider Roglic tegen asfalt smakte: “Idioten”
  Vuelta

  Movistar zwaar aangepakt nadat het doortrok net wanneer Vuelta-lei­der Roglic tegen asfalt smakte: “Idioten”

  Het Movistar Team was vandaag in de Vuelta kop van Jut na de veelbesproken aanval die de ploeg in het peloton inzette, meteen na de val van onder meer rode trui Primoz Roglic in de negentiende rit. Ploegleider José Luis Arrieta is zich van geen kwaad bewust en haalt uit naar de UCI: “Blijkbaar vinden ze het van belang dat Roglic wint. Te gek voor woorden.” Witte trui Miguel Angel Lopez is dan weer snoeihard voor de Spaanse wielerformatie. “Het zijn idioten. Typisch iets voor hen.”
 1. Monden vallen open bij onwaarschijnlijke goal van Racic (Valencia)
  Play

  Monden vallen open bij onwaar­schijn­lij­ke goal van Racic (Valencia)

 2. Van der Poel: "Wout is dik in orde. Ik had niks anders verwacht"
  Play
  Veldrijden

  Van der Poel: "Wout is dik in orde. Ik had niks anders verwacht"