Wallays haalt na Vuelta-zege furieus uit: "Losers! Waar zitten die mannen van Quick.Step nu?"

VueltaJelle Wallays moest heel wat frustraties kwijt na zijn zege in de achttiende etappe van de Vuelta. Nadat hij een sprintend peloton voorbleef, schreeuwde hij de longen uit zijn lijf. Daarbij haalde hij ook fors uit naar veelwinnaar Quick.Step. "Losers. Heel de tijd lachen met mij. Waar zitten de mannen van Quick.Step?"

90 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  2 jaar geleden
  En dan gaat Lefevere nog eens zeggen dat Wallays te veel cafeine binnen had na zijn reactie. Lefevere zou misschien eens beter denken wat hij vroeger allemaal moest binnenspelen om een meelopertje te zijn.
 • ringo van der pulst

  2 jaar geleden
  Zie dat je ooit eens mag rijden voor die lozers.
 • glenn wouters

  2 jaar geleden
  Je kan de reactie van Van Slycke ook zien als een goede raad. Want nu je weet dat hij gewonnen heeft dan is het zeer knap gedaan. Maar als je een renner zo ziet rijden dan is het normaal dat dit een gigantische chasse pattat is en wil Van Slycke hem de raad geven om wat kalmer aan te doen.
 • Christiane Van Croonenborch

  2 jaar geleden
  Proficiat Jelle Wallays voor de Belgische overwinning maar Quick step losers noemen ?? dan moeten we er zelfs geen telraam bijhalen vrees ik en ja talent kost geld dan is de rekening snel gemaakt
 • François Nuyts

  2 jaar geleden
  Zij zullen het wel begrijpen en het hem niet kwalijk nemen denk ik . Als je zoals aangehaalt wat belachelijk gemaakt wordt is het wel normaal dat men zo eens reageert denk ik . Ook belachelijk van diegene die hem dat gezegd heeft natuurlijk , waar rij je naartoe Wally , wat moet hij anders doen dan , altijd in het peloton blijven zitten misschien . En voila , hij heeft nu zijn gram kunnen halen uit het feit dat hij deze rit op een heel verdiende manier gewonnen heeft .
 1. Twee maanden geleden maakte hij vreselijke val, maar nu mag seizoen voor Wellens gerust nog tot Nieuwjaar duren
  PREMIUM
  Wielrennen

  Twee maanden geleden maakte hij vreselijke val, maar nu mag seizoen voor Wellens gerust nog tot Nieuwjaar duren

  ‘Beste UCI. Is het mogelijk om dit wielerseizoen te rekken tot Kerstmis en Nieuwjaar, alstublieft? En nog een handvol extra koersen in te plannen? Ik zou u daar bijzonder dankbaar voor zijn. Hoogachtend, Tim Wellens (29)’. Een rotjaar leek het te worden, na die verschrikkelijke val voor de Tour. Maar kijk: na z’n masterclass in de Vuelta heeft Wellens nummer 30 beet.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  10:55
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"