Evenepoel, hier na zijn zege in de Clasica San Sebastian.
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel, hier na zijn zege in de Clasica San Sebastian. © Photo News

Van Nederlandse chaos tot een vreselijk geasfalteerd geitenpad: de belangrijkste aandachtspunten voor Remco Evenepoel in de Vuelta

VueltaWat kan Remco Evenpoel in deze Vuelta? Het is de vraag van één miljoen. Antwoorden zullen komende weken volgen, maar opperste concentratie is vereist. En al zéker op vier mogelijke kantelpunten, volgens José De Cauwer. “De ploeg van Remco moet alles uit de kast halen in de ploegentijdrit. Maar moét hij er als eerste over de streep komen?”

3 reacties

 • adri zuiderwijk

  1 maand geleden
  Nederlandse chaos? Iets veiliger fietsen dan bij de Zuiderburen waar je fietspaden best mijdt...
 • Peter Van Endert

  2 maanden geleden
  Geloof mij maar gerust deze Remco Evenepoel behoort bij de 3 beste renners ter wereld
 • Walter De Vuyst

  2 maanden geleden
  De parcoursbouwers zoeken in de drie grote ronden alsmaar meer uitersten en risico's op met zware valpartijen tot gevolg . Obstakels en rotondes , hellingen van 15 tot 20 % , is dat nu echt nodig ? Tenzij voor echte klimgeiten die hier het verschil kunnen maken over winnen of verliezen maar er in klassieke wedstrijden niets van bakken .
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.