AP
Volledig scherm
© AP

Twee op twee voor Sam Bennett in Vuelta, kettingprobleem nekt Tim Merlier in sprint

VueltaOpnieuw prijs voor Sam Bennett in de Vuelta. De Ier won ook de derde en laatste etappe in Nederland. Pechvogel Tim Merlier (zesde) kampte in de sprint met een kettingprobleem, Edoardo Affini nam de leiderstrui over van Mike Teunissen.

1 reactie

 • Luc Deville

  3 maanden geleden
  Thomas gaat vandaag weer voor 0 punten voor Lotto zorgen. Net als Wellens is De Gendt (ze dachten dat er onderweg ook punten te rapen vielen) verantwoordelijk voor dat Lotto nu moet vechten voor ieder puntje.
 1. Geweldige beelden van Evenepoel die in armen van ouders vliegt: “Wat Remco zei? Niets. Hij kon enkel wenen”
  Play
  Vuelta
  34

  Geweldige beelden van Evenepoel die in armen van ouders vliegt: “Wat Remco zei? Niets. Hij kon enkel wenen”

  Beelden die je kippenvel bezorgen meteen na de finish in de Vuelta. Remco Evenepoel vloog in de armen van zijn geëmotioneerde ouders - Patrick en Agna. “Geen woorden hé”, aldus een trotse papa. “Alleen maar emoties. Dat hij de Ronde van Spanje wint? Ja, onwezenlijk eigenlijk. Maar het is gelukt. Wat Remco zei toen hij me vastnam? Niets. Hij kon niets zeggen. Hij kon alleen maar wenen.” Tranen van geluk, zowel bij de klasbak als de ouders.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.