“Toon deze foto aan een clown die negentig minuten lang over een veld rolt”: Geoghegan Hart deelt stevige steek naar voetballers uit

VueltaOpvallende post op Instagram van Tao Geoghegan Hart, de Schotse winnaar van de Giro in 2020 en ploegmaat van de gehavende Carlos Rodriguez bij Ineos-Grenadiers in de Vuelta.

26 reacties

 • Danny Bollen

  3 maanden geleden
  Bij voetbal kan je de andere ploeg met een man minder zetten door je op het juiste moment te laten vallen. Bij wielrennen zet je het eigen team met een man minder door te vallen aan 40 tot soms wel 60 per uur. En dan nog iets van appelen en peren ;-)
 • Peter Gabriels

  3 maanden geleden
  voetbal is al langer een show. Maar blijkbaar wil men het zo. Maar, vergelijk ex wielrenners met ex voetballers en je zult constateren dat een voetballer meer versleten is dan een wielrenner.
 • Jose Van Hauwaert

  3 maanden geleden
  Geert Verschelde. Een voetballer meer tijd steken in training zegt u? Waar haalt u deze onzin vandaan? Denkt u dat men met dagelijks 2 - 3 uur op de fiets te zitten, een rit van 250 tot 270 km kan voorbereiden? Voetballers trainen dagelijks MAX 4 uur, waarvan ongeveer de helft uit taktische en praktische trainingen bestaat zonder intensiteit zoals hoek en vrijschoppen, shots op de goal enzv... Renners moeten blijven duwen zonder anders stopt het ritje
 • geert Verschelde

  3 maanden geleden
  Iedere sport heeft zijn karakteristieken. Bij wielersport moeten ze soms met pijnen en karakter blijven doorgaan want zij kunnen halfweg de rit niet gewisseld worden. Een wielrenner moet ook veel meer tijd steken in training. Ook de motivatie, en strijd, om geen gram aan te komen is groter.
 • Luc Schepens

  3 maanden geleden
  Hij zegt wat iedereen denkt chapeau
 1. REPORTAGE. Onze reporter in de Vuelta ziet euforie bij ouders en supporters van Rooie Remco: “Hier zijn geen woorden voor, wat een klasbak”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Onze reporter in de Vuelta ziet euforie bij ouders en supporters van Rooie Remco: “Hier zijn geen woorden voor, wat een klasbak”

  Remco Evenepoel, ketje uit Schepdaal, wordt de eerste Belgische groterondewinnaar in 44 jaar. Daar kunnen we na zijn glorieuze overwinning op de Alto de Piornal zeker van zijn. Of niet? Zijn ouders én zijn supporters houden alvast nog een slag om de arm, zo stelde onze reporter in het kurkdroge, bloedhete binnenland van Spanje vast. “Eén onnozele valpartij en het is voorbij. Maar zelfs dan hebben we toch een goeie vakantie gehad.”
 2. Zoveel verdient Remco Evenepoel met zijn eindwinst (en andere prestaties) in Vuelta
  Vuelta
  55

  Zoveel verdient Remco Evenepoel met zijn eindwinst (en andere prestaties) in Vuelta

  Remco Evenepoel zal aan zijn eindwinst in de Vuelta individueel een kleine 200.000 euro prijzengeld overhouden. Niet dat we minachtend willen doen over dat bedrag - 200.000 euro op drie weken tijd is voor een hard werkende mens best wel veel geld, maar vergeleken met wat bijvoorbeeld de winnaar van het US Open-tennistornooi (2,6 miljoen euro) of de Masters golf (2,5 miljoen euro) opstrijken, is dat een peulschil. Zelfs Tourlaureaat Jonas Vingegaard ving eind juli na drie weken hard zwoegen minstens een half miljoen euro (premie voor eindzege).