“Toon deze foto aan een clown die negentig minuten lang over een veld rolt”: Geoghegan Hart deelt stevige steek naar voetballers uit

VueltaOpvallende post op Instagram van Tao Geoghegan Hart, de Schotse winnaar van de Giro in 2020 en ploegmaat van de gehavende Carlos Rodriguez bij Ineos-Grenadiers in de Vuelta.

26 reacties

 • Danny Bollen

  4 maanden geleden
  Bij voetbal kan je de andere ploeg met een man minder zetten door je op het juiste moment te laten vallen. Bij wielrennen zet je het eigen team met een man minder door te vallen aan 40 tot soms wel 60 per uur. En dan nog iets van appelen en peren ;-)
 • Peter Gabriels

  4 maanden geleden
  voetbal is al langer een show. Maar blijkbaar wil men het zo. Maar, vergelijk ex wielrenners met ex voetballers en je zult constateren dat een voetballer meer versleten is dan een wielrenner.
 • Jose Van Hauwaert

  4 maanden geleden
  Geert Verschelde. Een voetballer meer tijd steken in training zegt u? Waar haalt u deze onzin vandaan? Denkt u dat men met dagelijks 2 - 3 uur op de fiets te zitten, een rit van 250 tot 270 km kan voorbereiden? Voetballers trainen dagelijks MAX 4 uur, waarvan ongeveer de helft uit taktische en praktische trainingen bestaat zonder intensiteit zoals hoek en vrijschoppen, shots op de goal enzv... Renners moeten blijven duwen zonder anders stopt het ritje
 • geert Verschelde

  4 maanden geleden
  Iedere sport heeft zijn karakteristieken. Bij wielersport moeten ze soms met pijnen en karakter blijven doorgaan want zij kunnen halfweg de rit niet gewisseld worden. Een wielrenner moet ook veel meer tijd steken in training. Ook de motivatie, en strijd, om geen gram aan te komen is groter.
 • Luc Schepens

  5 maanden geleden
  Hij zegt wat iedereen denkt chapeau
 1. BEKIJK. Ontspannen Evenepoel kruist de vingers, Trek-Segafredo rolt rode loper uit voor triplete Pedersen
  Play
  Vuelta

  BEKIJK. Ontspannen Evenepoel kruist de vingers, Trek-Segafredo rolt rode loper uit voor triplete Pedersen

  Zorgeloze dag voor Remco Evenepoel in de Vuelta. In de 19de rit nam Trek-Segafredo resoluut het commando in handen voor Mads Pedersen. De drie vluchters bleven altijd binnenschot, mede ook dankzij tempowerk van Mikel Landa bergop. Evenepoel zag het allemaal graag gebeuren en toonde zich ontspannen voor de camera’s van de Spaanse regie. De eindsprint zelf werd een kolfje naar de hand van Pedersen, derde ritzege voor de Deen.