Thibaut Courtois is onder de indruk van Remco Evenepoel: “Hopelijk is dit nog maar het begin”

VueltaThibaut Courtois is een grote sportliefhebber en was aanwezig op de slotrit van de Vuelta. In zijn Madrid zag hij hoe Remco Evenepoel de Vuelta officieel binnenhaalde. Onze nationale doelman heeft alleen maar bewondering voor zijn jonge landgenoot.

9 reacties

 • Patrick Van de Voorde

  5 maanden geleden
  Laten we nu ook eens oprecht fier zijn op onze sportieve landgeno(o)t(en) en op alle anderen die topprestaties leveren. Als Vlaming en Belg mogen we best wat chauvinistischer zijn, heel de wereld doet het ! En laten we ook niet altijd alleen de foutjes in het licht stellen, maar focussen op wat wel goed is. We zijn een klein landje, maar wat een kanjers lopen hier rond.
 • Stephan Priem

  5 maanden geleden
  Niks mooier dan wederzijds respect onder sporters.
 • Chris Termont

  5 maanden geleden
  Fantastisch! Twee kampioenen
 • Bart Van de Perre

  5 maanden geleden
  2 toppers!!
 • peter van gorp

  5 maanden geleden
  Twee ambassadeurs van de sport voor Belgie👍🍾
 1. BEKIJK. Ontspannen Evenepoel kruist de vingers, Trek-Segafredo rolt rode loper uit voor triplete Pedersen
  Play
  Vuelta

  BEKIJK. Ontspannen Evenepoel kruist de vingers, Trek-Segafredo rolt rode loper uit voor triplete Pedersen

  Zorgeloze dag voor Remco Evenepoel in de Vuelta. In de 19de rit nam Trek-Segafredo resoluut het commando in handen voor Mads Pedersen. De drie vluchters bleven altijd binnenschot, mede ook dankzij tempowerk van Mikel Landa bergop. Evenepoel zag het allemaal graag gebeuren en toonde zich ontspannen voor de camera’s van de Spaanse regie. De eindsprint zelf werd een kolfje naar de hand van Pedersen, derde ritzege voor de Deen.