EPA
Volledig scherm
© EPA

Sterke maar vallende Roglic geeft rood door aan Eiking, Storer houdt Vansevenant van ritzege

VueltaPrimoz Roglic (31) is leider af in de Ronde van Spanje. De Sloveen van Jumbo-Visma gaf het rood gewillig door aan Odd Christian Eiking, maar kwam ook ten val in de finale. De ritzege was voor Michael Storer, die z’n tweede etappe won. Mauri Vansevenant strandde op de tweede plaats.

3 reacties

 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  En wie gaat hem tegenhouden Willy Schollaert? De enige die nog in de buurt staat als klassementsrenner is Mas en die gaat twee minuten verliezen in laatste tijdrit. Bernal,Yates,Carapaz komen er niet aan te pas.
 • Willy Scholaart

  2 maanden geleden
  Die trui wint hij niet meer terug.
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Geeft bij de jeugd paar keer in België gereden was dan al sterk bezig komt niet uit de lucht vallen storer
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Leider Primoz Roglic moet enkel een sterke Enric Mas bij zich dulden in zware bergrit Vuelta, Egan Bernal zakt door het ijs
  Play
  Vuelta

  Leider Primoz Roglic moet enkel een sterke Enric Mas bij zich dulden in zware bergrit Vuelta, Egan Bernal zakt door het ijs

  Damiano Caruso heeft op fenomenale wijze de negende etappe in de Vuelta gewonnen. De 33-jarige Italiaan rondde een solo van maar liefst 70 (!) kilometer af. In de groep der favorieten kregen we heel wat aanvalspogingen te zien, maar Primoz Roglic kwam nooit in de problemen en reed samen met Enric Mas iedereen in het verlies en blijft leider. Bernal verloor heel wat tijd.