EPA
Volledig scherm
© EPA

Sterke maar vallende Roglic geeft rood door aan Eiking, Storer houdt Vansevenant van ritzege

VueltaPrimoz Roglic (31) is leider af in de Ronde van Spanje. De Sloveen van Jumbo-Visma gaf het rood gewillig door aan Odd Christian Eiking, maar kwam ook ten val in de finale. De ritzege was voor Michael Storer, die z’n tweede etappe won. Mauri Vansevenant strandde op de tweede plaats.

3 reacties

 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  En wie gaat hem tegenhouden Willy Schollaert? De enige die nog in de buurt staat als klassementsrenner is Mas en die gaat twee minuten verliezen in laatste tijdrit. Bernal,Yates,Carapaz komen er niet aan te pas.
 • Willy Scholaart

  2 maanden geleden
  Die trui wint hij niet meer terug.
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Geeft bij de jeugd paar keer in België gereden was dan al sterk bezig komt niet uit de lucht vallen storer
 1. Een ongenaakbare Roglic, sterk rijdende Mas of een tegenvallende Bernal: dit waren de beste en meest teleurstellende Gouden Vuelta-renners in de eerste week
  Vuelta

  Een ongenaakba­re Roglic, sterk rijdende Mas of een tegenval­len­de Bernal: dit waren de beste en meest teleurstel­len­de Gouden Vuelta-ren­ners in de eerste week

  Eerste rustdag vandaag in de Ronde van Spanje. Primoz Roglic en Enric Mas lijken voorlopig een maatje te groot voor de rest. Fabio Jakobsen en Jasper Philipsen lieten de lage landen al juichen. Wie waren tijdens deze eerste negen etappes de best scorende renners in de Gouden Vuelta en welke toppers vielen door de mand? Een overzicht.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.