Evenepoel met verloofde Oumi en ouders Agna en Patrick.
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel met verloofde Oumi en ouders Agna en Patrick. © Instagram - Belga

REMCO, ZO IS HIJ ECHT: DEEL 1. De maniak en familieman in Evenepoel: “Alles moet wijken. Behalve Oumi, zijn mama en papa”

WielrennenOp de fiets wint Remco Evenepoel zowat elke koers waaraan hij meedoet. Maar wie is de mens achter het fenomeen dat ook in de Vuelta weer hoge ogen gooide? Met de hulp van verschillende bevoorrechte kroongetuigen gaan we op zoek naar een kant die u nog niet kende. Vandaag deel 1: de maniak en de familieman. “Bijna had Remco de liefde van zijn leven laten schieten. Daar ergens op de grens tussen fanatiek en maniakaal.”

11 reacties

 • Ludo Delcroix

  4 maanden geleden
  Wat een klasbak en dan heb ik het niet alleen over zijn wielerprestaties. Familieman met een fenominaal doorzettingsvermogen om zijn doelen te bereiken. Ben fan vanaf ik hem bij de junioren wereldkampioen zag worden.
 • Sophia de smet

  4 maanden geleden
  Super gegroeid als renner en als mens chapeau
 • Ronny Popelier

  4 maanden geleden
  Tot ni toe al een heel mooi palmares Remco. En heel velen weten dat deze heel regelmatig zal moeten aangevuld worden . Heb van begin altijd en blijven geloven zelfs na zijn zware val. Eens volledig hersteld nog sterker zou terug komen dan voorheen. Remco is nu geen top talent meer , maar een volwaardige top renner ..Top op als naast de fiets. Nog heel veel geluk in het jonge mooi gezinnetje dat er aankomt , en succes zowel op als naast de fiets . Doe zo verder en zie niet om Remco. We duimen .
 • Norman Hardy

  4 maanden geleden
  Remco is fenomenaal: gegroeid als atleet en snel ook volwassener geworden. Johan De Munck zal het nu niet meer hebben over 'boazeke met maniertjes´. Chapeau Remco.
 • Sara Peeters

  4 maanden geleden
  Oumi is een sterke dame je zal er zeker komen met haar steun en dat van je ouders. Meer heb je niet nodig, familie is voor altijd.