.
Volledig scherm
. © Photo News/VTM

Remco Evenepoel na tweede ritzege: “Ik zie dit als een beloning voor al het harde werk en de vele opofferingen”

VueltaRemco Evenepoel (22) heeft nog een extra likje rode verf aan z'n leiderstrui in de Ronde van Spanje toegevoegd. Onze landgenoot pakte op de laatste aankomst boven van deze Vuelta zijn tweede etappezege en lijkt nu écht wel op weg naar eindwinst. “Ze zullen me zeker nog aanvallen, maar mijn benen zijn heel goed.”

16 reacties

 • Sophia de smet

  5 maanden geleden
  Vuelta is tour niet ! Maar sterk. Had het nooit gedacht top 5 .laat staan winnen. Reuze stappen gezet maar voor tour of giro zal er toch nog bij mogen denk ik
 • erik deloof

  5 maanden geleden
  Terug orde op zaken gesteld met deze fantastische bergetappe te winnen.Klasse Remco niemand anders dan jij wint deze vuelta zonder pech.
 • lieve rigo

  5 maanden geleden
  Proficiat Remco.
 • Luciano van As

  5 maanden geleden
  Hij verdient ten volle de overwinning in de rode trui ! Hij was de beste en had veel steun van zijn ploegmaten, mag ook gezegd worden. Chapeau voor de hele ploeg Quick STep !
 • Luc DE HERT

  5 maanden geleden
  Schitterend gedaan Remco ! Spijtig dat het overlijden van QE II een beetje je “moment de gloire” uit het nieuws houdt maar je verdient alle respect en de eindoverwinning !
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.