Remco Evenepoel, die afziet in geïmproviseerd ijsbad, ligt niet wakker van tijdswinst Roglic: “Je kunt niet álles willen in het leven”

VueltaWordt rit vier over drie weken in Madrid slechts een voetnoot in dit Vuelta-verhaal? We zijn geneigd te denken van wel. “Tuurlijk pak ik liever zélf bonificatieseconden mee”, gaf Remco Evenepoel toe. ‘”Maar hey, er komt nog zóveel aan.”

11 reacties

 • Peeters Francis

  5 maanden geleden
  Laat Remco rustig bouwen aan zijn carrière, wat hij als 22 jarige al gewonnen heeft kunnen de meeste renners niet zeggen. Hij heeft nog 5 jaar om op zijn sterkste te zijn.
 • David Vandersmissen

  5 maanden geleden
  Goe bezig , Remco...en rustig opbouwen, je niet laten beïnvloeden door wat anderen doen, jouw eigen koers rijden. Je bent 22 en zal nog sterker worden de komende jaren!
 • Bernard Deplacie

  5 maanden geleden
  Remco moet op het achterpan blijven ; in de luwte. Ideaal, achtste plaats. Niet met Roglic wedijveren : die is nu de uitgesproken favoriet. Ook niet nodig een rit te winnen : 'gewoon' bij de tien andere favorieten blijven als O'Conner, Hayer ea. Almeida en Carapaz verwachten we straks in de bergen.
 • Mieke Ponet

  5 maanden geleden
  Remco kan niet mee met de jump van Roglic is dit een eerste teken of wil Remco zand strooien.
 • Felix Strackx

  5 maanden geleden
  Roglic heeft een ploeg, Remco niet.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”
  Play
  Vuelta
  43

  Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”

  Primoz Roglic likt zijn wonden na de val die hem de Vuelta kostte. De Sloveen was de voorbije dagen te ontgoocheld om te reageren, maar nu doet hij dat voor het eerst op de website van Jumbo-Visma. “Wat gebeurde, was niet oké. De val is te wijten aan het gedrag van één renner in het bijzonder.” Die renner reageerde zelf ook ondertussen. Fred Wright: “Ik geloof dat ik niets verkeerd deed.”