Remco Evenepoel blijft stoïcijns na valpartij: “Als ik kalm blijf, blijft iedereen kalm”

VueltaMeester zijn van het spel, en toch heel blij moeten zijn dat je nog steeds leider bent in de Vuelta: het zit soms kort bij mekaar. Remco Evenepoel (22) ontsnapte gisteren door een klein gaatje, want zijn val had veel erger kunnen zijn. Et alors?

6 reacties

 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  In Lombardije wilde Remco Ala volgen met alle gevolgen vandien toen ie nog wat te onstuimig was, snel dalend doe je best niet in iemand's wiel maar hij daalt veel beter dan de gem coureur met een bezem in hun rug dankzij atletiek en voetbal verleden..
 • Frank Vandaele

  3 maanden geleden
  Bernard je moet mij eens uitleggen waarom Mas de Vuelta gaat winnen? Hoe gaat die Remco eraf rijden, tot nu toe was Mas steeds de minste en dat gaat zo blijven. Dat betert niet gedurende de Vuelta of gelijk welke andere rittenwedstrijd. Pogacar was er toch ook aan voor de moeite, gelost en gedaan ermee, dat komt nooit goed. Remco is de beste en hij gaat, zoals Frank zegt, met minuten verschil zondag het boeltje aan flarden rijden!
 • Frank Van der Vloot

  3 maanden geleden
  Top conditie , als hij niet gevallen was had hij ze weer allemaal uit het wiel gereden . Hij was wat aan het bekomen en heeft niet volle gas gegeven . Ze zagen nu al alle kleuren met te proberen aan te klampen de laatste 2 km . Laatste bergrit rijd hij ze er allemaal af op minuten , hij zal dan laten zien wat hij waard is tov de andere klassement mannen . See you in Brussels Remco
 • Peeters Francis

  3 maanden geleden
  Remco zijn ambitie was een rit winnen en in de top 10 eindigen, de rit heeft hij en de top 10 is haalbaar.
 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Mas en Roglic is hij nog niet kwijt, ik zie Mas de ronde winnen, onzuiverheid in afdalen door afwezigheid van perfecte Allaphilipe.