Rein Taaramae.
Volledig scherm
Rein Taaramae. © Photo News

Rein Taaramae slaat toe vanuit vroege vlucht, geen aardverschuivingen bij favorieten op Picon Blanco

VueltaRein Taaramae heeft Intermarché-Wanty Gobert een ritzege én de leiderstrui in een grote wielerronde bezorgd. De Est was in de derde rit van de Vuelta op Picon Blanco de beste uit een vroege vlucht. Bij de groten geen aardverschuivingen, al viel olympisch kampioen Richard Carapaz wel door de mand. 

2 reacties

 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Geweldige prestatie, en dat heeft zijn ploeg ook dik verdiend, proficiat.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Carapaz kreeg een optater en verloor een minuut op Roglic.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?