Quick.Step en Evenepoel moeten schakelen na verlies Alaphilippe: “Wij zullen al eens meer zeggen: ‘Los het zelf op’”

VueltaRemco Evenepoel is in zijn leiderstrui weer een dagje dichter bij Madrid geslopen, maar verloor met Julian Alaphilippe ook een belangrijke pion. De wereldkampioen moest opgeven na een valpartij. “Dit is een groot verlies”, aldus Evenepoel, die zich ook stoorde aan de vele mensen in de aankomstzone.

6 reacties

 • Jan Van Rompaey

  3 maanden geleden
  Gewoon de andere ploegen aan de kop laten rijden. Alleen de 3 eersten van het klassement in het oog houden.
 • Rik Cappelle

  3 maanden geleden
  Ik duim voor Remco maar ik denk dat het grote gevaar van INEOS gaat komen dat nog op verscheidene renners kan gokken.
 • Eric De Baeremaeker

  3 maanden geleden
  De koers controleren en roglic en Mas in het oog houden bergop en volgen . U niet laten verassen bij ontsnappingen van jongens uit de top 10 . Eventueel nog een ritje Winnen in de bergen .
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Remco heeft gelijk , te zot voor worden als ziet wat een chaos na de streep . Jammer van Julian dit is overkomen , maar de koers gaat verder en hopen op een goeie afloop voor Remco
 • michel Schoolmeesters

  3 maanden geleden
  Vlugge beterschap aan Julian gewenst , courage Julian 👍
 1. BEKIJK. Wat een machtssprint van Remco: zo reed Evenepoel naar tweede ritzege in Vuelta
  Play
  Vuelta
  7

  BEKIJK. Wat een machts­sprint van Remco: zo reed Evenepoel naar tweede ritzege in Vuelta

  Wow, Remco Evenepoel. Op de Alto de Piornal probeerde Enric Mas het meermaals. Maar de rodetruidrager lossen, neen dat lukte niet. Het werd nog mooier: met een ultieme krachtinspanning reed Evenepoel naar zijn tweede ritzege in deze Vuelta - Mas en laatste overgebleven vluchter Gesink waren eraan voor de moeite. Een ferm slot na een turbulente etappe waarin onder meer bergkoning Jay Vine viel en Almeida het probeerde met een verre aanval.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.