Roglic.
Volledig scherm
Roglic. © Photo News

Primoz Roglic haalt alle druk van Remco Evenepoels schouders: “Hij heeft niks te bewijzen in deze Vuelta”

VueltaRe-enter Primoz Roglic. Na zijn crash in de kasseienrit van de Tour annex vroegtijdige opgave pikt de 32-jarige Sloveen in de Vuelta de draad weer op. Met gezond realisme. En toch nog een vleugje twijfel. “Ik focus de komende drie weken enkel op mezelf en op mijn eigen evolutie. Méér dan op de concurrentie.”

6 reacties

 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  Nuchter en vrij laconieke man, hopelijk is hij goed hersteld zodat Remco toch wat tegenstand krijgt.
 • Bernard Deplacie

  1 maand geleden
  Van Roglic kan Evenepoel leren... ongelooflijke weerbaarheid
 • Jean Ackermans

  1 maand geleden
  Ik hoop op een goede ronde voor Remco Evenepoel !
 • rudiger cloots

  1 maand geleden
  Roglic er is maar 1 grote ronde en daar ben jij zeker te plat in.
 • Wilaiwan Chaiyapuek

  1 maand geleden
  Hopelijk val je weer niet.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. BEKIJK. Wat een machtssprint van Remco: zo reed Evenepoel naar tweede ritzege in Vuelta
  Play
  Vuelta
  7

  BEKIJK. Wat een machts­sprint van Remco: zo reed Evenepoel naar tweede ritzege in Vuelta

  Wow, Remco Evenepoel. Op de Alto de Piornal probeerde Enric Mas het meermaals. Maar de rodetruidrager lossen, neen dat lukte niet. Het werd nog mooier: met een ultieme krachtinspanning reed Evenepoel naar zijn tweede ritzege in deze Vuelta - Mas en laatste overgebleven vluchter Gesink waren eraan voor de moeite. Een ferm slot na een turbulente etappe waarin onder meer bergkoning Jay Vine viel en Almeida het probeerde met een verre aanval.
 3. Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”
  Play
  Vuelta
  43

  Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”

  Primoz Roglic likt zijn wonden na de val die hem de Vuelta kostte. De Sloveen was de voorbije dagen te ontgoocheld om te reageren, maar nu doet hij dat voor het eerst op de website van Jumbo-Visma. “Wat gebeurde, was niet oké. De val is te wijten aan het gedrag van één renner in het bijzonder.” Die renner reageerde zelf ook ondertussen. Fred Wright: “Ik geloof dat ik niets verkeerd deed.”