Het profiel van rit 19.
Volledig scherm
Het profiel van rit 19. © La Vuelta

Op twee na laatste rit is gesneden koek voor vluchters of zet Mas rode trui Evenepoel onder druk? Alles over het parcours van de 19de etappe in de Vuelta

VueltaZet Remco Evenepoel in en rond Talavera de la Reina een nieuwe stap richting eindzege in de Vuelta? Onze landgenoot moet in de vrij korte 19de etappe twee keer over dezelfde helling. Komt er een offensief en zit er een valkuil? Het parcours van de op twee na laatste rit in detail.

6 reacties

 • Henk Juwet

  3 maanden geleden
  Als hij het nu niet kan afmaken gezien zijn huidige vorm en tegenstand dan weet ik het ook niet meer.Go Remco
 • Rik Cappelle

  3 maanden geleden
  Ik denk dat de oorlog gaat uitgesteld worden tot morgen en hopelijk lopen zowel Remco als Mas vandaag geen averij op en dat de sterkste en de beste morgen moge winnen. Ik duim alvast voor die kleine.
 • Jens Mangelschots

  3 maanden geleden
  Hopelijk blijft iedereen recht en dat de sterkste mag winnen. (Remco :) )
 • Yves Gysel

  3 maanden geleden
  Mas zal zeker nog iets proberen, maar gezien de huidige vorm van Remco (beresterk) betwijfel ik of hij nog iets kan doen. Hoop op geen valpartijen noch pech voor alle renners.
 • Mario Tersago

  3 maanden geleden
  Nu moeten ze wel initiatief nemen of een aanval forceren, anders is het over en out voor de tegenstand van Remco. Al vind ik, Remco het meest fris en sterk ogen op dit moment. Het team en hijzelf zijn gebrand op de overwinning, dus ik hoop dat ze het kunnen waarmaken.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Geweldige beelden van Evenepoel die in armen van ouders vliegt: “Wat Remco zei? Niets. Hij kon enkel wenen”
  Play
  Vuelta
  34

  Geweldige beelden van Evenepoel die in armen van ouders vliegt: “Wat Remco zei? Niets. Hij kon enkel wenen”

  Beelden die je kippenvel bezorgen meteen na de finish in de Vuelta. Remco Evenepoel vloog in de armen van zijn geëmotioneerde ouders - Patrick en Agna. “Geen woorden hé”, aldus een trotse papa. “Alleen maar emoties. Dat hij de Ronde van Spanje wint? Ja, onwezenlijk eigenlijk. Maar het is gelukt. Wat Remco zei toen hij me vastnam? Niets. Hij kon niets zeggen. Hij kon alleen maar wenen.” Tranen van geluk, zowel bij de klasbak als de ouders.