Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © BELGA

Onze chef wielrennen ziet Evenepoel aan nieuw hoofdstuk in carrière beginnen: “Na de Tour van Van Aert, nu de Vuelta van Evenepoel?”

VueltaRemco Evenepoel kon niet wachten op de eerste echte krachtmeting in deze Vuelta. Die heeft hij met glans doorstaan, of zelfs gewonnen. “En wat volgt nu?”, vraagt onze chef wielrennen Marc Ghyselinck zich af in zijn analyse. “Anderhalf jaar na zijn eerste grote ronde en een overwinning in Luik-Bastenaken-Luik later ziet de wereld van Remco Evenepoel er anders uit.”

11 reacties

 • Bernard Deplacie

  5 maanden geleden
  Het is reeds z'n ronde dacht ik. Hij bewijst het te kunnen. Het potentieel is er. Roglic is de beste ronderenner die hij 3m voor is. Ik zou er niet mee inzitten voor de toekomst.
 • Jeannine Berckmoes

  5 maanden geleden
  Remco heeft al twee grote wedstrijden gewonnen , wie doet beter .
 • ivo vandevonder

  5 maanden geleden
  Dirk van den Bossche…. Welke Belg won dit jaar een klassieker en een monument. ..’. Juist Remco. Dat zijn de resultaten en het palmares….
 • adri zuiderwijk

  5 maanden geleden
  Profiel vd bergen ligt aanmerkelijk hoger dan in de tour waar het daar vaak de eerste week practisch vlak is, zaterdag wordt de scherprechter en kan de Vuelta al beslist zijn...
 • François Nuyts

  5 maanden geleden
  Ze zijn weeral vertrokken met hun superlatieven blijkbaar . We zullen zien wat het wordt , want een zwaluw maakt de lente nog steeds niet hoor . Fantastische rit was het , superklasse zelfs , maar , hij moet wel in staat zijn om dit verder te zetten tot het einde , niet ...