EPA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA/HLN

Michel Wuyts zag Roglic deze Vuelta uitgroeien tot totaalkampioen: “Voor de onttroning van Pogacar blijft hij eerste kandidaat”

VueltaPrimoz Roglic (31) wint - zonder ongelukken in de afsluitende tijdrit - morgen voor de derde keer op rij de Ronde van Spanje. De Sloveen was tijdens deze Vuelta andermaal z'n efficiënte zelf, maar onze columnist Michel Wuyts zag Roglic in Spanje uitgroeien tot een totaalkampioen. “In die zestig hemelse kilometers naar Covadonga heeft hij meer ontdekt dan in de vijf voorbije jaren bijeen.”

8 reacties

 • marnix laureyns

  1 maand geleden
  Ik heb veel bewondering voor de renner ROGLIC. Hij is een getalenteerd renner. In België heb en we zo geen renner om heden.
 • bob jansens

  1 maand geleden
  Roglic zal Pogacar nooit echt onttronen, gewoon omdat Roglic (tov Pogacar) veel te oud is. Remember Indurain versus Rominger: Indurain was jonger dan Rominger. Roiminger legde Indurain wel steeds het vuur aan de schenen, en occasioneel won hij wel eens, maar Rominger heeft Indurain nooit onttroond
 • Henny Wensveen

  1 maand geleden
  Ik weet niet welke koersen Michel nog verslaat dit jaar maar ik wil hem bij deze bedanken voor de talloze uren van geweldig koerscommentaar. De twee eenheid Michel Wuyts en José de Cauwer zal niet vlug overtroffen gaan worden.
 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  De laatste aanval van zijn dichtste belagers is er nooit meer gekomen meneer Cappelle, Roglic moest dus helemaal niets, de latere winnaar vormde helemaal geen gevaar voor hem. En daar zal zijn ploeg helemaal mee akkoord zijn.
 • Andy piat

  1 maand geleden
  onttroning pojacar? met respect die jongen is 22 dus hij mag eens de tdf verliezen,is hij dan onttroond maar met zijn instelling lees attitude,kop erop zoals ze zeggen zie ik het niet gebeuren als maf roglic me verrassen ,machtig renner,karakter en na de verloren tdf won hij luik bast luik,zie er dit niet veel doen.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.