Remco Evenepoel en Michel Wuyts.
Volledig scherm
Remco Evenepoel en Michel Wuyts. © Belga/Photo News

Michel Wuyts over de winstkansen van Remco Evenepoel: “Drie renners zijn momenteel net iets beter geschikt om het laken naar zich toe te trekken”

Gouden VueltaMorgen is het eindelijk zover! Met de Vuelta gaat de laatste grote ronde van het jaar van start. Onze analist Michel Wuyts kijkt ook nu weer in zijn glazen bol. Ben jij het eens met Wuyts of denk je er helemaal anders over? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.

36 reacties

 • Ronny Theys

  1 maand geleden
  Week 1 achter de rug ... benieuwd of die criticasters nog blijven bij hun voorbarige conclusies ... remco = supertalent !
 • Lucie Peetermans

  1 maand geleden
  Tja we wachten sinds Lucien Van Impe in 76 op iemand die mogelijks de ronde van Frankrijk kan winnen. Eindelijk hebben we zo iemand, met zijn sterkten en zijn minder sterkten. Hij is in elk geval goed vertrokken. Laten we zien hoe ver Remco komt, ik ben alvast supporter.
 • Felix Strackx

  1 maand geleden
  Het zou wel kunnen als hij een goede ploeg had. Quod non.
 • Georgessiam Van Soest

  1 maand geleden
  Evenepoel wisselt goede en slechte dagen,ik zie hem geen kandidaat om de Vuelta te winnen nu niet alsook in de toekomst. Op molshopen kan hij uitpakken, op steile beklimmingen is hij te beperkt.
 • Bernard Deplacie

  1 maand geleden
  Evenepoel wordt ooit een rondewinnaar. Maar dit jaar nog niet. Hopelijk doet hij het goed in het gebergte. Dat is zeker iets wat je kunt leren met zijn power, inzet en gewicht als al Indurain rondes kon winnen Almeida zie ik ver komen.