Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Mauri Vansevenant start morgen in zijn eerste grote ronde: “We gaan ons best doen om een paar ritjes mee te pakken”

VueltaAls de naam een voorteken is, dan is Mauri Vansevenant voorbestemd om de Ronde van Spanje te winnen. Zoals Melcior Mauri, naar wie hij is genoemd, in 1991. Vansevenant, die van het nuchtere type is, gelooft er niet zo in. Hij zal blij zijn, zegt hij, wanneer hij over drie weken in één stuk in eindplaats Santiago de Compostela arriveert. En als we het toch over zijn voornaam moeten hebben, “dan hadden mijn ouders mij beter Pogacar genoemd.”

1 reactie

 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Ik geloof in het kunnen van Mauri. Hij moet in staat zijn in moeilijke bergetappes in de top 10 te rijden. Misschien wint hij wel een rit. Papa Wim heeft dat goed gezien om Mauri niet rond de kerk te laten rijden
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?