Remco Evenepoel neemt deel aan zijn eerste Ronde van Spanje. Onlangs won hij met overmacht de Clasica San Sebastian.
Volledig scherm
Remco Evenepoel neemt deel aan zijn eerste Ronde van Spanje. Onlangs won hij met overmacht de Clasica San Sebastian. © Photo News

Laatste uren om kans te maken op 5.000 euro: speel mee met de Gouden Vuelta en win talloze prijzen

Gouden VueltaVanavond gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlandse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.

24 reacties

 • Jonah Kemps

  1 maand geleden
  Als hij top 5 rijdt is dit al een serieuze vooruitgang en dan kan hij daar op verder bouwen. Begin nog niet over winnen hij heeft nog niks gepresteerd in grote rondes.
 • Lisette Van Eester

  1 maand geleden
  Hij gaat heel goed rijden, maar voor te winnen heb je ook wat geluk nodig Hij heeft alles wat een ronderenner nodig heeft, motivatie, doorzettingsvermogen en zelfdicipline
 • martin monsaert

  1 maand geleden
  ok, ik ben ook geen fan van Remco maar wel een wielerfan. Geef die jongen toch eens een kans. Wie kan dit voorleggen op zijn leeftijd? Een Pojacar ja maar er zijn steeds links of rechts supermensen in hun vak en dat zijn echt uitzonderingen. Normaal gezien, remember Lombardije, zal hij op regelmatige tijd winnen. Een grote ronde, ik denk dat hij nu al meer klasse heeft als een Roglic of een Wiggins die toch op later leeftijd grote rondewinnaars werden. Ik wens hem in ieder geval alle succes toe!
 • Sophia de smet

  1 maand geleden
  Eendagsrenner absolute top ! Maar ronderenner toch wat te klein in klimmen. Vooral over cols van 10 km en steile
 • adri zuiderwijk

  1 maand geleden
  Natuurlijk kan ie hem winnen, slechts 61kg en explosief zoals ie in LBL en SSB liet zien, met onvoorwaardelijke steun van zijn ploeg(ipv werken voor ALA) is de eerste week rode trui voor QS..
 1. INTERVIEW. “Ik wéét nu welke richting ik carrière ga uitsturen”: Remco Evenepoel uitgebreid over emoties in Vuelta, twijfels na die ene mindere dag en het WK
  Play
  PREMIUM
  Vuelta
  31

  INTERVIEW. “Ik wéét nu welke richting ik carrière ga uitsturen”: Remco Evenepoel uitgebreid over emoties in Vuelta, twijfels na die ene mindere dag en het WK

  Amper 22, is hij. En de toekomst lacht hem toe. Wij hadden voor zijn parade richting Madrid een uitgebreid gesprek met Remco Evenepoel. Hoe hij het slot in deze Vuelta heeft beleefd. Of het er anders had kunnen uitzien mocht Roglic niét zijn gevallen. En wat nu, met het WK en eventueel de Tour in 2023? “Als je de Vuelta wint, moet je durven investeren in de andere grote ronden.”
 1. Remco Evenepoel krijgt tranen in de ogen bij zien van geweldige beelden van juichende papa: “Dit is geluk, hé”
  Play
  Vuelta
  12

  Remco Evenepoel krijgt tranen in de ogen bij zien van geweldige beelden van juichende papa: “Dit is geluk, hé”

  Een emotioneel moment voor Remco Evenepoel na zijn geweldige zege op de Alto de Piornal in de Vuelta. Vader Patrick Evenepoel had zich op 200 meter van de finish geposteerd om zijn zoon naar de overwinning te schreeuwen. Toen die zege er ook kwam, zorgde dat uiteraard voor een stevige vreugde-uitbarsting. Taferelen die onze journalisten in Spanje op beeld konden vastleggen (zie hieronder). Die beelden kreeg Remco te zien.
 2. BEKIJK. Ontspannen Evenepoel kruist de vingers, Trek-Segafredo rolt rode loper uit voor triplete Pedersen
  Play
  Vuelta

  BEKIJK. Ontspannen Evenepoel kruist de vingers, Trek-Segafredo rolt rode loper uit voor triplete Pedersen

  Zorgeloze dag voor Remco Evenepoel in de Vuelta. In de 19de rit nam Trek-Segafredo resoluut het commando in handen voor Mads Pedersen. De drie vluchters bleven altijd binnenschot, mede ook dankzij tempowerk van Mikel Landa bergop. Evenepoel zag het allemaal graag gebeuren en toonde zich ontspannen voor de camera’s van de Spaanse regie. De eindsprint zelf werd een kolfje naar de hand van Pedersen, derde ritzege voor de Deen.