Remco Evenepoel neemt deel aan zijn eerste Ronde van Spanje. Onlangs won hij met overmacht de Clasica San Sebastian.
Volledig scherm
Remco Evenepoel neemt deel aan zijn eerste Ronde van Spanje. Onlangs won hij met overmacht de Clasica San Sebastian. © Photo News

Laatste uren om kans te maken op 5.000 euro: speel mee met de Gouden Vuelta en win talloze prijzen

Gouden VueltaVanavond gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlandse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.

24 reacties

 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Als hij top 5 rijdt is dit al een serieuze vooruitgang en dan kan hij daar op verder bouwen. Begin nog niet over winnen hij heeft nog niks gepresteerd in grote rondes.
 • Lisette Van Eester

  2 maanden geleden
  Hij gaat heel goed rijden, maar voor te winnen heb je ook wat geluk nodig Hij heeft alles wat een ronderenner nodig heeft, motivatie, doorzettingsvermogen en zelfdicipline
 • martin monsaert

  2 maanden geleden
  ok, ik ben ook geen fan van Remco maar wel een wielerfan. Geef die jongen toch eens een kans. Wie kan dit voorleggen op zijn leeftijd? Een Pojacar ja maar er zijn steeds links of rechts supermensen in hun vak en dat zijn echt uitzonderingen. Normaal gezien, remember Lombardije, zal hij op regelmatige tijd winnen. Een grote ronde, ik denk dat hij nu al meer klasse heeft als een Roglic of een Wiggins die toch op later leeftijd grote rondewinnaars werden. Ik wens hem in ieder geval alle succes toe!
 • Sophia de smet

  2 maanden geleden
  Eendagsrenner absolute top ! Maar ronderenner toch wat te klein in klimmen. Vooral over cols van 10 km en steile
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Natuurlijk kan ie hem winnen, slechts 61kg en explosief zoals ie in LBL en SSB liet zien, met onvoorwaardelijke steun van zijn ploeg(ipv werken voor ALA) is de eerste week rode trui voor QS..
 1. Loopband of hometrainer kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie
  HLN Shop

  Loopband of hometrai­ner kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie

  Zin om te sporten, maar schrikt het koude, vaak natte herfstweer je af? Zie je een abonnement voor de fitness ook niet meteen zitten? Dan is de aankoop van een fitnesstoestel voor thuis mogelijk iets voor je. Een hele thuisfitness installeren is financieel en praktisch vaak niet doenbaar. Wil je je daarom beperken tot één toestel, maar weet je niet precies het welke? HLN Shop zet de voor- en nadelen van de twee populairste toestellen, de hometrainer en de loopband, op een rij.