Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © BELGA

Ideale voorbereiding op het WK? Remco Evenepoel moet zich vooral uitleven in de klim-Vuelta van 2022

VueltaNegen aankomsten bergop en ruim 54 tijdritkilometers: de Vuelta 2022 lacht Remco Evenepoel (21) toe. Een speeltuin boordevol klimrekken waarin hij zich vooral moet ‘smijten’ en uitleven, zonder klassementsdruk. “Wie weet trekt hij dat elan dan door op het WK.”

9 reacties

 • Freddy Cornelis

  5 maanden geleden
  Ideale voorbereiding op het WK ? Is hij al aangeduid misschien?In de Belgische ploeg is hij van geen enkele waarde.Dat hebben we kunnen zien.
 • Peeters Francis

  5 maanden geleden
  Ik kruis alvast de vingers en hoop doet leven.
 • Hendrik Haverkamp

  5 maanden geleden
  Eerst een goede luxehelper, liefst een oud-grote ronde winnaar, met de ervaring om een kopman aan eindwinst te helpen in een grote ronde en een ploegleider met dezelfde capaciteiten.
 • RENILDE DERME

  5 maanden geleden
  Of Remco een grote ronde kan winnen zal de toekomst uitwijzen. Moet nog 22 jaar worden maar wat hij in zijn eerste 3 jaren als prof heeft gepresteerd mag er zijn. De Giro dit jaar had hij misschien niet mogen rijden en toch zal hij er heel wat ervaring opgedaan hebben. Als hij gespaard blijft van pech en de corona niet voor afgelastingen zorgt in 2022 zullen we voor het eerst een juiste waardemeter van zijn kunnen krijgen.
 • wim rooyakkers

  5 maanden geleden
  Ronde van Belgie,de Benelux tour,akkoord moet wel lukken goede tijdrit,en verder proberen te volgen ,en klaar.maar een grote ronde is een ander verhaal.
 1. De Gouden Vuelta-ploeg van Serge Pauwels: “Ik zie Mas de Vuelta nog naar zijn hand zetten”
  Vuelta
  1

  De Gouden Vuelta-ploeg van Serge Pauwels: “Ik zie Mas de Vuelta nog naar zijn hand zetten”

  Vandaag staat de dertiende etappe in de Vuelta op het programma. Primoz Roglic en Enric Mas toonden de voorbije dagen dat zij de twee beste renners in koers zijn. Development Coach bij de Belgische wielerbond en ex-renner, Serge Pauwels, ziet hen ook ver boven de rest uitsteken en nam de Sloveen en de Spanjaard op in zijn Gouden Vuelta-ploeg. Wie nam hij nog mee? Ontdek het hieronder!