Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hoe sterk is de ploeg rond Evenepoel nog, na het uitvallen van Alaphilippe? “Remco volgde hem blindelings”

VueltaJulian Alaphilippe verdween gisteren na een val uit de Vuelta. Een serieuze streep door de rekening van Remco Evenepoel. De wereldkampioen is onvervangbaar - wie gaat zijn taken overnemen?

17 reacties

 • nicole haeck

  3 maanden geleden
  En waarom op het wiel van Roglic ? lisette , Remco moet zijn trui verdedigen en zijn ploeg laten rijden. Hij is toch de beste van de vuelta .
 • J. VAN SCHUERBEECK

  3 maanden geleden
  Hij is een fantastisch helper kwijt. Voor Remco is dit een groot verlies. Het zal een zeer moeilijke opdracht worden.
 • Peeters Francis

  3 maanden geleden
  Remco zijn Vuelta is nu al geslaagd, hij heet een rit gewonnen en zijn doel was in de top 10 eindigen. De rest is mooi meegenomen.
 • Johan hendrickx

  3 maanden geleden
  Niet meer of niet minder sterk dan die andere ploegen en de vuelta is de tour niet. In de bergen is het toch man tegen man.
 • Henk Juwet

  3 maanden geleden
  Zoals Remco nu rijd wint hij en niemand anders .Er is niemand in deze ronde die een splijtende demarrage heeft en die kan volhouden om Remco op minuten te fietsen of het zou moeten zijn dat hij een héél slechte dag heeft hetgeen ik niet zie aankomen met zijn huidig vormpeil. Zie maar Wout in de tour alle dagen top zowel plat bergop of in het tijdrijden.Remco onze kleine Belg is en word een hele grote geloof me maar
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.