Links: De Gendt viert in Gijon. Rechts: kok Carol De Debbelaere met de ribbetjes voor De Gendt.
Volledig scherm
Links: De Gendt viert in Gijon. Rechts: kok Carol De Debbelaere met de ribbetjes voor De Gendt. © photonews/dedobbelaere

Hoe ook koks van Lotto-Soudal aandeel hadden in memorabele zege De Gendt

Giro, Tour en Vuelta: sinds gisteren heeft Thomas De Gendt een rit gewonnen in elke grote ronde. De 30-jarige renner van Lotto-Soudal schreef de negentiende Vuelta-rit op zijn naam door in Gijon onder anderen Bob Jungels, Jarlinson Pantano en ex-wereldkampioen Rui Costa te kloppen. De sprint van De Gendt was indrukwekkend en daar hadden ook de koks van de ploeg een aandeel in.

 1. Weer raak voor Magnus Cort! Deen snelt in broeierig heet Córdoba naar tweede ritzege in deze Vuelta
  Vuelta

  Weer raak voor Magnus Cort! Deen snelt in broeierig heet Córdoba naar tweede ritzege in deze Vuelta

  Magnus Cort Nielsen (28) heeft de twaalfde etappe in de Vuelta gewonnen. Na een razendsnelle etappe mocht de Deen van EF Education–Nippo zijn armen in de lucht gooien in Córdoba - waar het kwik op het moment van de aankomst boven de 40 graden steeg. Voor Cort is het al zijn tweede ritzege in deze Vuelta. De Noor Odd Christian Eiking blijft leider, Guillaume Martin volgt op 58 tellen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).