REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

HISTORISCH! Remco Evenepoel komt als Vuelta-triomfator over de streep in Madrid: “Geschiedenis geschreven voor mezelf, mijn team en mijn land”

VueltaHet is nu ook officieel: Remco Evenepoel heeft de Vuelta anno 2022 gewonnen. Onze landgenoot kende een glorierijke slotetappe, de ritzege aan de Plaza Cibeles in Madrid was verrassend voor sprintloods Sebastian Molano. Hij hield Mads Pedersen en ploegmaat Pascal Ackermann af.

43 reacties

 • frans ornelis

  3 maanden geleden
  2 zware klassiekers en een grote ronde gewonnen in een jaar wie kan beter
 • viktor van gestel

  3 maanden geleden
  Felicitaties, en dan de ...Brabanconne meezingen met de hand op de borst ? Super super !!
 • Nicolas Van Hoecke

  3 maanden geleden
  Top prestatie. Meer valt er niet te zeggen. Top Tour Wout en nu Remo. Kan je als Belg alleen blij om zijn.
 • stefaan peinen

  3 maanden geleden
  Voor het land moet je het al zeker niet doen! Voor de rest een knappe prestatie!
 • John Moyaert

  3 maanden geleden
  Beeld je in de druk en stress waar hij al 2 jaar mee rijd plots allemaal weg..
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.