Hele clan op post voor aangekondigd kunststukje van Evenepoel: “‘Opa zal er zijn’, zei ik. En nu staan we hier allemaal”

VueltaVriendin, moeder, vader, oma, opa: de hele clan-Evenepoel was van de partij in Alicante. Het was ‘van moeten’, want hun held had aangekondigd dat hij iets speciaals in petto had.

6 reacties

 • Fons Heylen

  3 maanden geleden
  Mooi , dat is genieten geblazen voor Remco .
 • ludo sprangers

  3 maanden geleden
  Toch prachtig dat al zijn werk dat de supporters eigenlijk niet zien wordt beloond! Als sportliefhebber moeten we respect hebben voor iedere deelnemer want dat maakt de sport mooi! We hebben een Vlaming met enorme energie! Hopelijk beleven we er nog jaren plezier aan. Remco en Wout, zijn wel uitzonderlijk maar er is nog jeugd op komst!
 • ARTHUR BOONEN

  3 maanden geleden
  Toch gewoon prachtig dat je als topsporter een dergelijke glansprestatie na de aankomst kan delen met gans je familie en verwanten! En of Remco (fenomenaal) goed is. Het weze hem in ieder geval gegund. Het herstel duurde erg lang na die horrorcrash. Iedere sporter, ongeacht hoe talentvol je ook bent, heeft tijd nodig om terug op topniveau te komen. Bij Remco is het duidelijk dat die periode nu, na een reeks sterke prestaties, een afgesloten hoofdstuk is. Nog véél succes Remco!
 • antoine marivoet

  3 maanden geleden
  Slechts eenwoord: FENOMENAAL.
 • Peter Van hese

  3 maanden geleden
  Schitterende renner ,
 1. Volgend jaar de Tour de France voor Remco Evenepoel? “Veel hangt af van het aantal tijdritkilometers”
  Play
  Vuelta
  42

  Volgend jaar de Tour de France voor Remco Evenepoel? “Veel hangt af van het aantal tijdritki­lo­me­ters”

  Dan toch de Tour de France in 2023 voor Remco Evenepoel? Met zijn eindzege in de Vuelta in het verschiet, kijkt hij ook al vooruit naar volgend jaar. Hij denkt eraan om zijn debuut te maken in de Ronde van Frankrijk, áls er voldoende tijdritkilometers zijn opgenomen. Dat blijkt uit een uitgebreid gesprek met Maxim Goethals, onze man in Spanje. “Moest het parcours mij volgend jaar liggen, zou ik misschien wel vragen om naar de Tour te gaan. Het is een risico, omdat ik nog veel ervaring in de grote ronden moet opdoen. Maar ik heb de afgelopen drie weken véél geleerd.”