Patrick Lefevere.
Volledig scherm
Patrick Lefevere. © VTM Nieuws

Glunderende Patrick Lefevere over de triomf van Evenepoel: “Als Remco gezond blijft, is hij niet meer te stoppen”

VueltaEen triomf voor kopman en ploeg, en ook voor de grote baas. Remco Evenepoel en Quick.Step veegden in drie weken tijd zowat alle vraagtekens en twijfels van tafel. Patrick Lefevere (67) heeft er zijn plezier in: “Ik mag jullie ongelijk geven. De ploeg was fantastisch en de kopman nog meer.”

48 reacties

 • Liliane Wuyts

  3 maanden geleden
  Denk jij dat echt Walter? Ik denk dat Lefevere met zijn team de ploegen wel samenstelt voor de rondes. Er zijn nog meer renners dan Remco bij QS. Remco in het hooggebergte beter dan Pogacar? Ik wil het nog wel eens zien. Allemaal voorbarig.
 • Walter De Vuyst

  3 maanden geleden
  Het is Remco zelf die bepaalt welke ronde(n) hij zal rijden, Lefevere kan daar alleen maar mee instemmen . Zoals hij nu rijdt moet Evenepoel niemand vrezen , zowel in het klassieke werk als tegen de chrono is hij veruit de betere van Pojacar en ook in het hooggebergte staat hij zijn mannetje .
 • freddy cardoen

  3 maanden geleden
  Een wielrenner is op zijn sterkst tussen zijn 25 en 30 jaar , dus het beste moet nog komen .
 • James Williams

  3 maanden geleden
  Tegen janneke en mieke lukt het al. Nu nog proberen te winnen tegen echte coureurs.
 • Gunter Michiels

  3 maanden geleden
  Tracht nu allemaal eens even te genieten van de momenten van 't jaar binnen de wielersport! Een week geleden wint Cian Uijtebroeks de ronde van de toekomst, enkele weken ervoor pakt een sublieme Wout Van Aert de groene trui in de ronde van Frankrijk en vandaag haalt Remco Evenepoel (normaal gezien) de fel begeerde rode trui naar België. Stuk voor stuk klasbakken! En dan vergeet ik nog een paar jongeren die aankloppen om hun plaats te krijgen binnen het profpeloton. Leef vandaag, geniet vandaag!