Patrick Lefevere.
Volledig scherm
Patrick Lefevere. © VTM Nieuws

Glunderende Patrick Lefevere over de triomf van Evenepoel: “Als Remco gezond blijft, is hij niet meer te stoppen”

VueltaEen triomf voor kopman en ploeg, en ook voor de grote baas. Remco Evenepoel en Quick.Step veegden in drie weken tijd zowat alle vraagtekens en twijfels van tafel. Patrick Lefevere (67) heeft er zijn plezier in: “Ik mag jullie ongelijk geven. De ploeg was fantastisch en de kopman nog meer.”

48 reacties

 • Liliane Wuyts

  3 maanden geleden
  Denk jij dat echt Walter? Ik denk dat Lefevere met zijn team de ploegen wel samenstelt voor de rondes. Er zijn nog meer renners dan Remco bij QS. Remco in het hooggebergte beter dan Pogacar? Ik wil het nog wel eens zien. Allemaal voorbarig.
 • Walter De Vuyst

  3 maanden geleden
  Het is Remco zelf die bepaalt welke ronde(n) hij zal rijden, Lefevere kan daar alleen maar mee instemmen . Zoals hij nu rijdt moet Evenepoel niemand vrezen , zowel in het klassieke werk als tegen de chrono is hij veruit de betere van Pojacar en ook in het hooggebergte staat hij zijn mannetje .
 • freddy cardoen

  3 maanden geleden
  Een wielrenner is op zijn sterkst tussen zijn 25 en 30 jaar , dus het beste moet nog komen .
 • James Williams

  3 maanden geleden
  Tegen janneke en mieke lukt het al. Nu nog proberen te winnen tegen echte coureurs.
 • Gunter Michiels

  3 maanden geleden
  Tracht nu allemaal eens even te genieten van de momenten van 't jaar binnen de wielersport! Een week geleden wint Cian Uijtebroeks de ronde van de toekomst, enkele weken ervoor pakt een sublieme Wout Van Aert de groene trui in de ronde van Frankrijk en vandaag haalt Remco Evenepoel (normaal gezien) de fel begeerde rode trui naar België. Stuk voor stuk klasbakken! En dan vergeet ik nog een paar jongeren die aankloppen om hun plaats te krijgen binnen het profpeloton. Leef vandaag, geniet vandaag!
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.