Volledig scherm
© Photo News

Froome mag vieren voor allerlaatste wedstrijd in Ineos-shirt: “Ik had gehoopt hier al beter te zijn”

VueltaChris Froome is voor de start van de slotrit van de Ronde van Spanje gehuldigd als Vuelta-winnaar van 2011. “Dat is een heel speciale zege”, zei de Brit. “Toen ik het nieuws vorig jaar vernam, lag ik nog op intensieve zorgen na mijn val. Ik wist toen niet eens of ik ooit nog zou kunnen koersen.”

2 reacties

 • louis meuleman

  2 maanden geleden
  Het ergste is dat sommige renners wel geschorst worden en anderen niet alles hangt af van over hoeveel middelen de ploeg beschikt om rechtszaken te beginnen zoals destijds met Froome
 • Freddy van Puymbrouck

  2 maanden geleden
  Froome eindigt als 98ste op 3u32' 14 en hij dacht op voorhand dat hij al mee kon doen vooraan. Ik zou die zijn salaris eens willen zien, ik denk dat die nooit meer iets fatsoenlijk gaat winnen. Ik heb Froome altijd al een rare en omstreden renner gevonden, zonder ook maar een geloofwaardige loopbaan na anderhalf jaar Sky de tour winnen is een klein mirakel!.
 1. Movistar zwaar aangepakt nadat het doortrok net wanneer Vuelta-leider Roglic tegen asfalt smakte: “Idioten”
  Vuelta

  Movistar zwaar aangepakt nadat het doortrok net wanneer Vuelta-lei­der Roglic tegen asfalt smakte: “Idioten”

  Het Movistar Team was vandaag in de Vuelta kop van Jut na de veelbesproken aanval die de ploeg in het peloton inzette, meteen na de val van onder meer rode trui Primoz Roglic in de negentiende rit. Ploegleider José Luis Arrieta is zich van geen kwaad bewust en haalt uit naar de UCI: “Blijkbaar vinden ze het van belang dat Roglic wint. Te gek voor woorden.” Witte trui Miguel Angel Lopez is dan weer snoeihard voor de Spaanse wielerformatie. “Het zijn idioten. Typisch iets voor hen.”
 1. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"

 2. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"