Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Froome mag vieren voor allerlaatste wedstrijd in Ineos-shirt: “Ik had gehoopt hier al beter te zijn”

VueltaChris Froome is voor de start van de slotrit van de Ronde van Spanje gehuldigd als Vuelta-winnaar van 2011. “Dat is een heel speciale zege”, zei de Brit. “Toen ik het nieuws vorig jaar vernam, lag ik nog op intensieve zorgen na mijn val. Ik wist toen niet eens of ik ooit nog zou kunnen koersen.”

2 reacties

 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Het ergste is dat sommige renners wel geschorst worden en anderen niet alles hangt af van over hoeveel middelen de ploeg beschikt om rechtszaken te beginnen zoals destijds met Froome
 • Freddy van Puymbrouck

  1 jaar geleden
  Froome eindigt als 98ste op 3u32' 14 en hij dacht op voorhand dat hij al mee kon doen vooraan. Ik zou die zijn salaris eens willen zien, ik denk dat die nooit meer iets fatsoenlijk gaat winnen. Ik heb Froome altijd al een rare en omstreden renner gevonden, zonder ook maar een geloofwaardige loopbaan na anderhalf jaar Sky de tour winnen is een klein mirakel!.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.