AFP
Volledig scherm
© AFP

Fabio Jakobsen sprint naar tweede zege in Vuelta: “Heel bijzonder wat ik aan het doen ben”

VueltaFabio Jakobsen heeft zijn tweede zege te pakken in de Vuelta. De Nederlander van Deceuninck-Quick.Step won de massasprint in etappe acht, voor Alberto Dainese en Jasper Philipsen. Jordi Meeus werd knap vierde. Primoz Roglic behield na een relatief rustig dagje zijn rode leiderstrui. Jakobsen was na afloop natuurlijk erg gelukkig. “Ik ben heel trots, blij en dankbaar dat ik hier mag staan.”

8 reacties

 • Annie vergauts

  2 maanden geleden
  heb reactie geschreven, maar niets te zien ???? Slapen jullie misschien, kan ook hé, maar de meeste reacties die ik schrijf, heb er al 2 of 3 gezien, nochthans zijn ze steeds motiverend, eerlijk.
 • Annie vergauts

  2 maanden geleden
  Fabio, wij wensen jou het allerbeste, na al die maanden van ....en hopen dat je nog véél wedstrijden gaat winnen. Maar ook een dikke proficiat aan je vrouwtje, die je heeft bijgestaan van A-Z, weinigen zouden dit doen. Dus van ons allen geef haar een een dikke Zoen en Knuffel, zij verdiend dat. En neem zo véél prijzen a.u.b., dat doet iederéén deugd.
 • Annie vergauts

  2 maanden geleden
  Nogmaals Fabio, je bent terug, houden zo, en wij staan allen achter jou, het herstel, de moed nooit verloren, een toffe vrouw die alles van begin tot nu, ook de vruchten verdiend,want daar zijn er weinige van, geef maar een dikke KUS, zij verdiend dat, en nog vele overwinningen, en vooral geluk met vrouwtje en jou, en geniet.
 • Hans Dequeker

  2 maanden geleden
  Prachtige overwinning. Proficiat Fabio
 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Voor die reden heeft dhr. Lefevere nooit getwijfeld. Prachtige sprint. Zuiver, krachtig. Jammer voor Philipsen. Maar de werkelijke verhoudingen liegen nooit aan het einde in een sprint. Proficiat Fabio!
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.