AFP
Volledig scherm
© AFP

Fabio Jakobsen sprint naar tweede zege in Vuelta: “Heel bijzonder wat ik aan het doen ben”

VueltaFabio Jakobsen heeft zijn tweede zege te pakken in de Vuelta. De Nederlander van Deceuninck-Quick.Step won de massasprint in etappe acht, voor Alberto Dainese en Jasper Philipsen. Jordi Meeus werd knap vierde. Primoz Roglic behield na een relatief rustig dagje zijn rode leiderstrui. Jakobsen was na afloop natuurlijk erg gelukkig. “Ik ben heel trots, blij en dankbaar dat ik hier mag staan.”

8 reacties

 • Annie vergauts

  4 maanden geleden
  heb reactie geschreven, maar niets te zien ???? Slapen jullie misschien, kan ook hé, maar de meeste reacties die ik schrijf, heb er al 2 of 3 gezien, nochthans zijn ze steeds motiverend, eerlijk.
 • Annie vergauts

  4 maanden geleden
  Fabio, wij wensen jou het allerbeste, na al die maanden van ....en hopen dat je nog véél wedstrijden gaat winnen. Maar ook een dikke proficiat aan je vrouwtje, die je heeft bijgestaan van A-Z, weinigen zouden dit doen. Dus van ons allen geef haar een een dikke Zoen en Knuffel, zij verdiend dat. En neem zo véél prijzen a.u.b., dat doet iederéén deugd.
 • Annie vergauts

  4 maanden geleden
  Nogmaals Fabio, je bent terug, houden zo, en wij staan allen achter jou, het herstel, de moed nooit verloren, een toffe vrouw die alles van begin tot nu, ook de vruchten verdiend,want daar zijn er weinige van, geef maar een dikke KUS, zij verdiend dat, en nog vele overwinningen, en vooral geluk met vrouwtje en jou, en geniet.
 • Hans Dequeker

  4 maanden geleden
  Prachtige overwinning. Proficiat Fabio
 • Peter John Vermeersch

  4 maanden geleden
  Voor die reden heeft dhr. Lefevere nooit getwijfeld. Prachtige sprint. Zuiver, krachtig. Jammer voor Philipsen. Maar de werkelijke verhoudingen liegen nooit aan het einde in een sprint. Proficiat Fabio!
 1. Twee maanden geleden maakte hij vreselijke val, maar nu mag seizoen voor Wellens gerust nog tot Nieuwjaar duren
  PREMIUM
  Wielrennen

  Twee maanden geleden maakte hij vreselijke val, maar nu mag seizoen voor Wellens gerust nog tot Nieuwjaar duren

  ‘Beste UCI. Is het mogelijk om dit wielerseizoen te rekken tot Kerstmis en Nieuwjaar, alstublieft? En nog een handvol extra koersen in te plannen? Ik zou u daar bijzonder dankbaar voor zijn. Hoogachtend, Tim Wellens (29)’. Een rotjaar leek het te worden, na die verschrikkelijke val voor de Tour. Maar kijk: na z’n masterclass in de Vuelta heeft Wellens nummer 30 beet.