Verloofde Oumi en mama Agna.
Volledig scherm
PREMIUM
Verloofde Oumi en mama Agna. © Jan Vandevyver / Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

EXCLUSIEF. Dagboek van de vrouwen van Remco. “Als ik zijn gezicht zie, vind ik hem er precies nóg beter uitzien dan in de openingsweek”

VueltaRemco Evenepoel staat in de Vuelta héél dicht bij z’n eerste groterondezege. Mama Agna en verloofde Oumi, de belangrijkste vrouwen in zijn leven, houden een dagboek bij. De ene vanuit Spanje, de andere vanop het thuisfront. Exclusief op HLN.be.

5 reacties

 • joeri de clercq

  3 maanden geleden
  Op de radio zoveel op te doen op alle media kanalen lees je niet anders. Maar nergens op het werk bij mijn vrienden klappen ze over deze sport. Wat een op geduwde sport is dat toch. Nog slechter dan voetbal. Er zijn nog honderden andere sporten waar een Belg oh Europeaan in uitblinkt. Stop toch is met ik de strop te duwen.
 • Andy Staelens

  3 maanden geleden
  Het was gewoon wachten tot wanneer hij de criticasters ging beginnen op hun plaats zetten. Na zijn val een jaar gesukkeld. En toch SBS gewonnen voor de eerste keer. Vanaf toen de puntjes op de i gezet. Ik wist het al van 5 jaar geleden.
 • Tony De Moor

  3 maanden geleden
  Pracht prestatie !!! Hopelijk nog een geweldig WK ! Proficiat, Quick Step -Alpha Vinyl !
 • Sophia de smet

  3 maanden geleden
  Eindelijk nog eens een Belgische ronderenner ! Had het niet verwacht ´maar zeker niet onverdiend. Chapeau. Hopelijk nog wat energie over voor het W.K. Remco in die conditie is favoriet nr 1 voor mij
 • Marcel Lippens

  3 maanden geleden
  Ik wens jou de oververdiende overwinning toe in de Vuelta , en daarna een mooi trouwfeest
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.