Evenepoel
Volledig scherm
Evenepoel © Vuelta

Evenepoel zet na sprintje bergop tegen Mas en Gesink de puntjes op de i met tweede ritzege

VueltaRood is donkerrood. Remco Evenepoel heeft de puntjes op de i gezet in de Vuelta. Onze landgenoot won bovenop de Alto de Piornal zijn tweede rit in deze Ronde van Spanje. Hij haalde het na een sprintje bergop van concurrent Enric Mas en vroege vluchter Robert Gesink.

27 reacties

 • Rene Gijbels

  3 maanden geleden
  Goed gedaan remco le petit belge doet zoo maar voort
 • Paul Van Hooland

  3 maanden geleden
  Denk dat Remco , Gesink / Jumbo de overwinning gunde . Maar die Mas wou Remco losrijden en jha , op laatst bijgekomen en de gashendel open .
 • Tony Peeters

  3 maanden geleden
  Zeer knap ! Dat "manneke" verbaast me meer en meer.
 • Jacques Deschryvere

  3 maanden geleden
  Er is geen spannig meer,
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Hopelijk blijft hij gezond, en herstellen zijn ploegmaats van de inspanningen en valpartijen . Dat er nu gebeurd wat er wil zijn ronde is nu al geslaagd . Nu nog de kers op de taart Remco.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.