Evenepoel
Volledig scherm
Evenepoel © Vuelta

Evenepoel zet na sprintje bergop tegen Mas en Gesink de puntjes op de i met tweede ritzege

VueltaRood is donkerrood. Remco Evenepoel heeft de puntjes op de i gezet in de Vuelta. Onze landgenoot won bovenop de Alto de Piornal zijn tweede rit in deze Ronde van Spanje. Hij haalde het na een sprintje bergop van concurrent Enric Mas en vroege vluchter Robert Gesink.

27 reacties

 • Rene Gijbels

  3 maanden geleden
  Goed gedaan remco le petit belge doet zoo maar voort
 • Paul Van Hooland

  3 maanden geleden
  Denk dat Remco , Gesink / Jumbo de overwinning gunde . Maar die Mas wou Remco losrijden en jha , op laatst bijgekomen en de gashendel open .
 • Tony Peeters

  3 maanden geleden
  Zeer knap ! Dat "manneke" verbaast me meer en meer.
 • Jacques Deschryvere

  3 maanden geleden
  Er is geen spannig meer,
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Hopelijk blijft hij gezond, en herstellen zijn ploegmaats van de inspanningen en valpartijen . Dat er nu gebeurd wat er wil zijn ronde is nu al geslaagd . Nu nog de kers op de taart Remco.
 1. Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”
  Play
  Vuelta
  43

  Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”

  Primoz Roglic likt zijn wonden na de val die hem de Vuelta kostte. De Sloveen was de voorbije dagen te ontgoocheld om te reageren, maar nu doet hij dat voor het eerst op de website van Jumbo-Visma. “Wat gebeurde, was niet oké. De val is te wijten aan het gedrag van één renner in het bijzonder.” Die renner reageerde zelf ook ondertussen. Fred Wright: “Ik geloof dat ik niets verkeerd deed.”
 2. Remco Evenepoel krijgt tranen in de ogen bij zien van geweldige beelden van juichende papa: “Dit is geluk, hé”
  Play
  Vuelta
  12

  Remco Evenepoel krijgt tranen in de ogen bij zien van geweldige beelden van juichende papa: “Dit is geluk, hé”

  Een emotioneel moment voor Remco Evenepoel na zijn geweldige zege op de Alto de Piornal in de Vuelta. Vader Patrick Evenepoel had zich op 200 meter van de finish geposteerd om zijn zoon naar de overwinning te schreeuwen. Toen die zege er ook kwam, zorgde dat uiteraard voor een stevige vreugde-uitbarsting. Taferelen die onze journalisten in Spanje op beeld konden vastleggen (zie hieronder). Die beelden kreeg Remco te zien.