EPA/Photo News/Belga
Volledig scherm
© EPA/Photo News/Belga

Een topfavoriet met vraagtekens en een Girowinnaar met superknechten: de 5 grootste concurrenten van Remco Evenepoel in de Vuelta

Gouden VueltaGroterondewinnaars, Monumentenzorgers. Olympische en wereldkampioenen. Wie ook maar een beetje starstruck is, moet vandaag naar Nederland voor de start van de 77ste Vuelta. Je vindt ze er bij de vleet. Wij presenteren je de vijf zwaarste (klassements)concurrenten voor Remco Evenepoel. Wie van de vijf neem jij op in jouw Gouden Vuelta-ploeg?

5 reacties

 • Eddy DeGoei

  1 maand geleden
  Ineos heeft de beste ploeg, een mix van gevestigde waarden en piepjong toptalent, al moet de kopman het nog waarmaken natuurlijk. We supporteren met zijn allen voor Remco. Maar laat hem ook de nodige rust alstublieft. En als het dit jaar nog niet lukt om een klassement te rijden dan is dat helemaal niet erg. Dit is eigenlijk zijn eerste grote ronde, de giro vorig jaar kwam gewoon te vroeg. Zijn seizoen is allang geslaagd. Maar we gaan hem nog vaak zien meestrijden. Nu en op het wk. Merci ervoor.
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Dus Remco zal zijn kuiten mogen insmeren.
 • Peeters Francis

  1 maand geleden
  Bij Jumbo Visma zijn ze sterk met verstoppertje te spelen, ze komen wel mist spuien tijdens iedere koers, nu weer mer Roglic.
 • piet de boer

  1 maand geleden
  Carapaz gaat dit winnen.
 • Paul deyaert

  1 maand geleden
  Stop nu toch eens met die hoge verwachtingen,indien hij rit wint zou al super zijn.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.