Jurgen Van Den Broeck in het verleden op stage op de Sierra Nevada.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Van Den Broeck in het verleden op stage op de Sierra Nevada. © Photonews

“Een beest, de eerste vier kilometer vermijd ik altijd op training”: vandaag klimmen Remco en co naar de Sierra Nevada, het dak van de Vuelta

VUELTADe naam klinkt als een klok. De hoogte (max. 3.367 meter) is letterlijk duizelingwekkend - hoger vind je geen geasfalteerde weg in Europa. Maar wat moet u nog weten van de Sierra Nevada, het dak van deze Vuelta? “Op maandag kwam Valverde hier toe met een zwarte Porsche, op dinsdag reed hij rond met een rode Porsche. Daar moest ik toch twee keer naar kijken.”

8 reacties

 • Jose Delie

  3 maanden geleden
  Op col de la Bonnette in de Franse Alpen kan je met fiets en auto klimmen tot 2810 m !!! Dat is de hoogst berijdbaar col van Europa ! Zelf gedaan !
 • Eddy Van hassel

  3 maanden geleden
  Un petit Belge uit Schepdaal als winnaar op de Nevada, hoe tof zou dat zijn, succes REV
 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Ludo zo kan je altijd praten, zonder de val van Roglic in de Tour was hij misschien al 4 minuten voor, ik denk dat de skiër het met veel voorsprong haalt op de voetballer vandaag, maar er is ook Mas en als Mas en Roglic even samenwerken is het klusje vlug geklaard en volgende week afgewerkt.
 • Jan Van Bavel

  3 maanden geleden
  Nevada is een echte kuitenbijter, hopelijk mag Remco overwinnen in deze zware rit en in de rest van de ritten. We hebben met Remco een echte wereldkampioen !
 • HUGO GEBOERS

  3 maanden geleden
  Remco zijn vuelta is nu al meer dan geslaagd. Ik denk echter dat hij vandaag een patat gaat krijgen en de ronde zal verliezen. Ik wil wel gezegd hebben dat ik dat niet hoop, maar ik vrees het wel.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.