Primoz Roglic won de tijdrit en pakte de rode trui in de Ronde van Spanje.
Volledig scherm
Primoz Roglic won de tijdrit en pakte de rode trui in de Ronde van Spanje. © AFP

Dubbelslag voor Roglic in aparte Vuelta-tijdrit, Carthy en Carapaz weren zich kranig

VueltaDubbelslag voor Primoz Roglic in de Vuelta. De Sloveen won de tijdrit naar Mirador de Ezaro met één seconde voorsprong op Will Barta. Hugh Carthy hield goed stand en gaf maar 25 tellen toe, Richard Carapaz kwam binnen op 49 seconden. Roglic in het rood, maar het spel om de eindwinst in de Ronde van Spanje is nog lang niet gespeeld.

5 reacties

 • Lucien Mertens

  1 jaar geleden
  @P Verbelen; Corona bestaat daar wel degelijk mr Verbelen, nergens is, behalve enkele uitzonderingen, publiek te bespeuren, en de renners werden al tweemaal getest (op de rustdagen)...geen énkele renner bleek daarbij positief. Wellicht in schrille tegenstelling tot hen die voorheen in massa de warenhuizen binnen spurtten.
 • Rudi Pieters

  1 jaar geleden
  Heb nooit begrepen dat roglic zoveel tijd verloor op pogancar in de Tour normaal zeer goede tijdrijder dan zou je twijfelen
 • luc meeus

  1 jaar geleden
  Als Carapaz alsnog de Vuelta wil winnen, zal hij wat vroeger moeten aanvallen in de bergen. En niet zoals gisteren, met als gevolg...slechts 10 luttele seconden gewonnen.
 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Voor topsporters is het ook hun beroep .De werknemers moeten ook werken en blijven ook niet thuis !
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Onbegrijpelijk dat voor sport corona niet lijkt te bestaan.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.