BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De Vuelta is van Remco Evenepoel! Rode trui komt in laatste bergetappe nooit in de problemen en wint morgen zonder ongelukken de Ronde van Spanje

VueltaZonder ongelukken wint Remco Evenepoel morgen de Vuelta. Onze landgenoot kwam in de laatste bergrit nooit in verlegenheid. Concurrent Enric Mas kwam niet verder dan een bescheiden aanval, die Evenepoel makkelijk beantwoordde. De ritzege in Puerto de Navacerrada was voor bergkoning Richard Carapaz.

103 reacties

 • jos jansen

  3 maanden geleden
  Proficiat Remco.
 • Mia Vandelaer

  3 maanden geleden
  wim rooyakkers zo zie ik dat ook .Hopelijk een extra feestdag erbij ieder jaar.
 • Tornike Adamashvili

  3 maanden geleden
  Proficiat Remco!!!!Zwer sterk van u. U verdint t
 • Najia Elba

  3 maanden geleden
  Proficiat!
 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Als Remco straks gaat trouwen, heeft heel België recht op een vrije dag,want dat wordt een nationale feestdag.
 1. Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”
  Play
  Vuelta
  43

  Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”

  Primoz Roglic likt zijn wonden na de val die hem de Vuelta kostte. De Sloveen was de voorbije dagen te ontgoocheld om te reageren, maar nu doet hij dat voor het eerst op de website van Jumbo-Visma. “Wat gebeurde, was niet oké. De val is te wijten aan het gedrag van één renner in het bijzonder.” Die renner reageerde zelf ook ondertussen. Fred Wright: “Ik geloof dat ik niets verkeerd deed.”