De Gendt in shock na val Boeckmans: "Ik weende als een klein kind"

  1. Boeckmans in kunstmatige coma na zware valpartij

    Boeckmans in kunstmati­ge coma na zware valpartij

    Kris Boeckmans wordt na een zware valpartij in de Ronde van Spanje in een kunstmatige coma gehouden. Hij kwam hard ten val en lag roerloos op het wegdek. Volgens Lotto-Soudal heeft hij zware verwondingen aan zijn gezicht, drie gebroken ribben en een hersenschudding. Ook had hij een bloeding in zijn long. Boeckmans (28) zal enkele dagen in coma worden gehouden. Waarschijnlijk moeten de artsen hem opereren aan zijn gezicht, waarin hij meerdere botten gebroken heeft en waaraan hij ernstige verwondingen heeft.
  2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”