Contador droomt nog van eindwinst, maar beseft dat dat lastig wordt.
Volledig scherm
Contador droomt nog van eindwinst, maar beseft dat dat lastig wordt. © TDW

Contador droomt nog van eindwinst: "Alles is nog mogelijk in deze Vuelta"

VueltaDe Spanjaarden wonnen nog geen etappe in de 72ste editie van de Vuelta. Als iemand in staat is om de nul van het Spaanse bord te vegen, dan is het Alberto Contador. De afscheidnemende kopman van Trek-Segafredo droomt zelfs nog van eindwinst, al beseft hij dat dat knap lastig wordt.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.